VONDE MINNER: Modell og skuespiller Kelly Brook tar et oppgjør med sin tøffe barndom i sin nye selvbiografi. Hun beskriver et vanskelig oppvekstmiljø i den engelske byen Kent.  Foto: Stella Pictures
VONDE MINNER: Modell og skuespiller Kelly Brook tar et oppgjør med sin tøffe barndom i sin nye selvbiografi. Hun beskriver et vanskelig oppvekstmiljø i den engelske byen Kent. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg pleide å frykte helgene da jeg vokste opp

Undertøysmodellen snakker ut om traumatisk oppvekst.

Publisert

SEOGHØR.NO: Britiske Kelly Brook (34) har gjort karriere som modell, undertøysdesigner og skuespiller.

Selv om hun i dag er lykkelig forlovet med «Gladiators»-stjernen David McIntosh (27), smiler ikke den mørke skjønnheten når hun ser tilbake på oppveksten sin i Kent i England.

I et utdrag fra selvbiografien sin, «Kelly Brook - Close Up», på trykk i The Sun, tar hun bladet fra munnen om traumatiske minner fra barndommen.

- Jeg pleide å frykte helgene da jeg vokste opp. Særlig søndager. Søndag var pub-dag. Vi pleide å ha søndagsstek hver søndag, og annenhver søndag var den brent, skriver hun i boka ifølge ContactMusic.

SUKSESS: Kelly har gjort god forretning på sine flotte former i omlag 20 år. Her poserer hun i sin egen Kelly Brook-kalender for 2015.  Foto: Stella Pictures
SUKSESS: Kelly har gjort god forretning på sine flotte former i omlag 20 år. Her poserer hun i sin egen Kelly Brook-kalender for 2015. Foto: Stella Pictures Vis mer

Faren stakk av i fylla

Moren Sandra var bare 17 år gammel da Kelly ble født, mens faren, Kenneth, var 29 - og hadde en brokete fortid ifølge Kelly.

- Foreldrene mine pleide å være for lenge på puben, kom hjem fulle og spiste den brente søndagssteken. Så ble det en krangel mellom dem og politiet ble anropt.

- Eller så stakk faren min avgårde i trucken sin. Han kjørte til enden av veien og så sovnet han i førerhuset. Så banket jeg på døren, «pappa, pappa, skal du komme hjem?». Han pleide bare å grynte og sovne igjen, minnes Kelly.

Den var også en familiekrangel som 34-åringen beskriver som et av sine verste minner fra oppveksten. 

Etter en tur på puben kom faren beruset hjem og begynte å kaste møbler rundt i huset, mens Kelly og moren forsøkte å gjemme seg.

- Moren min, Sandra, ringte politiet og faren min, Kenneth, prøvde å klatre ut gjennom vinduet for å unnslippe dem. Han brakk beinet da han prøvde å komme unna og politiet måtte bære ham ned trappene... Det var en av de mest traumatiske opplevelsene i barndommen min. Det var sjokkerende. Jeg var 13 år, skriver Kelly i selvbiografien ifølge The Sun. 

Også i voksen alder har Kelly Brook møtt på utfordringer. Våren 2011 opplevde hun å spontanabortere i femte måned av svangerskapet, mens hun var sammen med sin daværende kjæreste, Thom Evans (29).

FORELSKET: I dag er Kelly Brook forlovet med David McIntosh. Her er paret på sykkeltur i West Hollywood i slutten av juli. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: I dag er Kelly Brook forlovet med David McIntosh. Her er paret på sykkeltur i West Hollywood i slutten av juli. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Viste langt mer enn planlagt på stranda

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer