OVERRASKET: Justin Bieber lot seg ikke be to ganger, og viste muskler på scenen under Fashion Rocks tirsdag, til jubel - og latter - fra modellen Lara Stone og resten av publikum. Foto: Instagram
OVERRASKET: Justin Bieber lot seg ikke be to ganger, og viste muskler på scenen under Fashion Rocks tirsdag, til jubel - og latter - fra modellen Lara Stone og resten av publikum. Foto: InstagramVis mer

- Jeg planla ikke å strippe på riksdekkende TV

Justin Bieber viste fram superkroppen i bare bokser'n på veldedighetsshow.

SEOGHØR.NO: Natt til tirsdag norsk tid var det duket for kjendisfest da den årlige veldedighetsgallaen Fashion Rocks ble arrangert i Brooklyn i forbindelse med New York Fashion Week.

Showet ble ledet av Ryan Seacrest, og på scenen sto blant andre Jennifer Lopez, Usher, Nicki Minaj og den norske superduoen Nico & Vinz.

Men det var opptredenen til ungpikeidolet Justin Bieber (20) som vekket mest oppmerksomhet.

PÅ SCENEN: Den nederlandske supermodellen Lara Stone sto side om side på scenen under Fashion Rocks tirsdag kveld, da Justin Bieber stripper til bokseren. Foto: All Over Press
PÅ SCENEN: Den nederlandske supermodellen Lara Stone sto side om side på scenen under Fashion Rocks tirsdag kveld, da Justin Bieber stripper til bokseren. Foto: All Over Press Vis mer

Side om side med den nederlandske supermodellen Lara Stone (30) ga han publikum en «striptease» på scenen, da han skulle introdusere fram artisten Rita Ora.

Ikke beskjeden

Det var Seacrest som nevnte hvor glad Bieber er i å vise seg fram i Calvin Klein-undertøy på sosiale medier, og Bieber var ikke videre beskjeden da han kom på scenen, skriver HollywoodLife.

- Er dette kult?, spurte han Lara Stone, mens han begynte å kle av seg dressjakken, buksen og sokkene.

Den blonde modellen nikket bekreftende, og også publikum jublet med, da Bieber til slutt sto i bare bokseren og flekset sin stramme sixpack.

Var ikke planlagt

Selv hevder Bieber at det at han til slutt ende opp i undertøyet på scenen absolutt ikke var noe han hadde sett for seg at skulle skje:

«Strippet akkurat på riksdekkende TV, det var ikke planlagt! Hahahaha», skrev han til følgerne sine på Instagram kort tid etter showet.

Hva synes du om strippingen til Justin Bieber? Stem i boksen nederst!

Hva synes du om strippingen til Justin Bieber? (Avsluttet)

LES OGSÅ: - Bieber har forsøkt å nå Miranda flere ganger