Caitlyn Jenner:

- Jeg pensjonerte penisen min

Caitlyn Jenner skrøt av sitt tidligere kjønnsorgans prestasjoner da hun ble «roastet» denne uka.

SLO TILBAKE: Etter at flere påpekte at Caitlyn Jenner hadde «kuttet av seg penisen», kom hun med et tydelig tilsvar. Foto: NTB Scanpix
SLO TILBAKE: Etter at flere påpekte at Caitlyn Jenner hadde «kuttet av seg penisen», kom hun med et tydelig tilsvar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uka ble en såkalt «roast» av den amerikanske skuespilleren Alec Baldwin (61) arrangert i regi av Comedy Central, der en rekke andre kjendiser stilte opp for å «grille» stjernen for åpen scene.

Blant kjendisene som stilte opp for å grille Baldwin, var Caitlyn Jenner (69), som også fikk noen stikk sendt sin vei.

Realityprofilen og den tidligere idrettsutøveren begynte som kjent prosessen med å gå fra å være mann til kvinne i 2015, og to år senere gjennomgikk hun også en kjønnskorrigerende operasjon.

Nettopp dette ble raskt et tema da 69-åringen ble grillet av modelldatteren Kendall Jenners (23) tidligere flørt, NBA-stjernen Blake Griffin (30). Han sa blant annet at 69-åringen ved å gjennomføre operasjonen endelig bekreftet at «ingen i den familien (Kardashian/Jenner-familien, journ.anm.) vil ha en hvit penis».

Se Blake Griffins «roast» i videoen under:

GJØR NARR: Caitlyn Jenner får virkelig høre det når NBA-spilleren og Kendall Jenners eks, Blake Griffin, roaster henne. Video: Comedy Central / Rød Løper Vis mer

Han takket også Jenner på vegne av «hele NBA» og «halvparten av rapperne på Billboard-lista» for at hun har gitt døtrene sine «daddy issues». Dette som følge av at samtlige av Kardashian- og Jenner-søstrene er blitt koblet til menn som spiller i NBA eller som er rappere.

- Jeg kuttet den ikke av

Men penisspøkene stoppet ikke med Griffins kommentar. Jenner benyttet også selv anledningen til å ta ordet og snakke om sitt tidligere kjønnsorgan. Det skriver blant andre Entertainment Weekly.

Etter at kjendisvennene hadde lirt av seg tullete kommentarer og sleivspark om hvordan hun på sett og vis «kuttet den (penisen, journ.anm.) av», tok 69-åringen til scenen, og delte sine egne tanker om hva som er «gjort med den»:

- Jeg kuttet den ikke av. Jeg pensjonerte den bare, sa Caitlyn Jenner til jubel og latter fra publikum i salen.

PÅ PLASS: Caitlyn Jenner var blant kjendisene som skulle grille Alec Baldwin tidligere denne uka. Foto: NTB Scanpix
PÅ PLASS: Caitlyn Jenner var blant kjendisene som skulle grille Alec Baldwin tidligere denne uka. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Før punchlinen skrøt Jenner av jobben hennes tidligere kjønnsorgan har gjort, og uttalte:

- La meg få minne dere på én ting. Den lagde Kylie Jenner, den yngste «selfmade» millionæren i historien. Den lagde Kendall Jenner, den best betalte modellen i verden. Jeg oppdro ti barn, jeg har snart 20 barnebarn. Jeg kuttet den ikke av, jeg pensjonerte den. Det er gjort.

Vis mer

- Aldri vært så skuffa

Det var altså i 2015 at Bruce Jenner ble til Caitlyn Jenner. Nyheten delte 69-åringen selv i et tv-intervju med Diane Sawyer (73), som ble sett av nesten 21 millioner amerikanere. Da hadde realityprofilen i 65 år båret på hemmeligheten om at hun innerst inne identifiserte seg som kvinne.

To måneder senere stilte hun opp som kvinne på forsida av Vanity Fair under sitt nye navn - Caitlyn Marie Jenner. Siden den gang har hun blitt hedret med flere priser, og blitt en talsperson for LHBT-miljøet verden over.

Men Jenner har også måttet tåle kritikk. Da hun slapp selvbiografien «The Secrets of My Life» i april 2015, skapte boka overskrifter før den nådde butikkhyllene.

FORSIDEPIKE: Caitlyn Jenner fikk mye oppmerksomhet for Vanity Fair-forsida. I månedene etter fikk hun også mye oppmerksom het for andre ting, som sin egen selvbiografi. Foto: NTB Scanpix
FORSIDEPIKE: Caitlyn Jenner fikk mye oppmerksomhet for Vanity Fair-forsida. I månedene etter fikk hun også mye oppmerksom het for andre ting, som sin egen selvbiografi. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Blant dem som reagerte var Jenners ekskone, Kris Jenner (63), som hun var gift med fram til 2013. Det er Kris Jenner som er moren til Caitlyn Jenners to yngste døtre, Kendall og Kylie Jenner (22), og derfor var det kanskje ikke uventet at 63-åringen ble omtalt i selvbiografien.

Eksparet var gift i 24 år, og etter å ha lest boka påpekte Kris Jenner i en episode av familiens populære realityserie, «Keeping Up With the Kardashians», at hun var «skuffa» over hvordan hun ble framstilt.

- Jeg har lest den, og den eneste fine tingen hun har skrevet om meg, er at jeg var veldig sosial på en fest en gang, sa Kris Jenner i programmet, før hun la til:

- Alt hun skriver er oppdiktet. Jeg har aldri vært så sint og skuffa i hele mitt liv.

LES OGSÅ: - Faren min var egentlig aldri der

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer