- Jeg passer dem hele tiden

Michael Jacksons storebror sier til Seoghør.no at han har et nært forhold til popkongens barn.

LYKKELIG: Avdøde Michael Jacksons eldste sønn Prince og søsknene har det ifølge Jackie Jackson veldig bra. Foto: All Over Press
LYKKELIG: Avdøde Michael Jacksons eldste sønn Prince og søsknene har det ifølge Jackie Jackson veldig bra. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:    Da popkongen Michael Jackson døde bare 50 år gammel 25. juni 2009, etterlot han seg barna Prince (16), Paris (14) og Blanket (10).
 
Heldigvis har barna stor støtte hos resten av onklene og tantene, forsikrer popstjernens eldste bror Jackie Jackson (61) i et eksklusivt intervjue med Seoghør.no.
 
– Hvordan går det med Michaels barn nå – har dere mye kontakt?

– Jeg treffer dem hele tiden. Jeg var sammen med dem nå for bare et par minutter siden, forteller Jackie til Seoghør.no.
 
– De er så herlige barn, helt normale, oppvakte ungdommer. De er som tenåringer flest med alle de hverdagslige problemene det måtte føre med seg, ler Jackson videre.
 
Nå blir det likevel en stund til de får se hverandre igjen. Onkel er nemlig på verdensturné med resten av brødrene sine som The Jacksons.
 
Torsdag denne uka inntar de Oslo Spektrum for å spille gamle slagere som "ABC" og "I Want You Back".
 

Vinn billetter!
Se og Hør gir bort fire billetter til The Jacksons i Oslo Spektrum 21. februar.

 
Send oss en sms. Skriv SHSHOW din e-postadresse og send til 2255
Kr 1,- per melding.
SISTE FRIST: Mandag 18. februar.
 
LES OGSÅ: Jeg vet bare én ting om Norge ...

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer