<strong>SNAKKER UT:</strong> Skuespiller og sanger Demi Lovato (18) hevder hun har slitt med spiseforstyrrelser siden hun var åtte år gammel. Her er hun som barn sammen med sin far Patrick. Foto: All Over Press
SNAKKER UT: Skuespiller og sanger Demi Lovato (18) hevder hun har slitt med spiseforstyrrelser siden hun var åtte år gammel. Her er hun som barn sammen med sin far Patrick. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg overspiste som åtteåring

Nå snakker Demi Lovato ut om spiseforstyrrelsene.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Disney-stjernen Demi Lovato (18) snakker for første gang ut om den vanskelige perioden med spiseforstyrrelser, som begynte allerede da hun var åtte år gammel.

- Jeg tvang meg selv til å overspise da jeg var åtte år gammel. Så jeg antar jeg har hatt et usunt forhold til mat i de siste ti årene, sier Lovato i intervjuet med ABC News.

Lovato - som også har gjort suksess som popstjerne i tillegg til å spille hovedrollen i Disney-serien «Sonny with a chance» - har nylig fullført tre måneder i rehabilitering for emosjonelle og fysiske lidelser.

- Jeg utviklet en spiseforstyrrelse, og det er noe jeg har slitt med helt siden den gangen.

Spiseforstyrrelsene skal ha ført til at Lovato gjentatte ganger fikk problemer med å gjennomføre konserter.

- Jeg har holdt konserter på fullstendig tom mage. Det førte til at jeg mistet stemmen.

Ifølge People skal Lovato også ha begynt å skade seg selv før hun ble lagt inn til behandling i november.

- Hun har ikke den samme kjærligheten for livet som hun engang hadde, sa en kilde nær popstjernen til bladet i november.

Lovato hevder imidlertid at hun nå er mye bedre og klar for å satse på karrieren igjen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Ja, vi har begynt å date

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer