SAMMEN I STORMEN: Kim Kardashian står fast ved Kanye West sin side når han denne uka må møte i retten for å ha flydd på en fotograf. Foto: All Over
SAMMEN I STORMEN: Kim Kardashian står fast ved Kanye West sin side når han denne uka må møte i retten for å ha flydd på en fotograf. Foto: All OverVis mer

- Jeg overlever ikke om Kanye havner i fengsel

Kim Kardashian er livredd for at dommeren vil idømme Kanye West lovens strengeste straff for overfallet på en fotograf i juli.

SEOGHØR.NO: Denne uken blir nervepirrende for Kim Kardashian (32) og Kanye West (36) sin framtid – og for deres fire måneder gamle datter North.

Torsdag må West tilbake til retten i Los Angeles.

Rapperen risikerer nemlig i tillegg til en stor bot å bli fengslet i et helt år etter at han 19. juli gikk til angrep på paparazzifotografen Daniel Ramos på flyplassen i Los Angeles.

– Kim er livredd for at de skal gi ham maksimal straff for å sette et eksempel, røper en kilde til ukebladet Closer.

FORTVILET- Kim kan ikke skjønne at Kanye kunne være så dum, forteller en kilde til New. Foto: All Over
FORTVILET- Kim kan ikke skjønne at Kanye kunne være så dum, forteller en kilde til New. Foto: All Over Vis mer

– Jeg tror ikke jeg overlever om Kanye må i fengsel. Jeg klarer ikke å ta vare på babyen vår på egen hånd, skal realitystjernen ha fortvilt til venner, ifølge ukebladet New.

– Kim er fullstendig knust. Hun gråter bare noen nevner saken hjemme og kan ikke skjønne at han var så dum, fortsetter kilden.

Dette er ikke første gangen rapperen har gått til angrep på en fotograf. I 2008 ble han arrestert for å ha knust verdifullt kamerautstyr, også den gangen på LAX-flyplassen.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot rasismeanklagene