DRØMMER OM UNGER: Victoria Silvstedt har et stort ønske om å bli mor innen fem år. Foto: Kirsti Irgens Ertsås, Seher.no
DRØMMER OM UNGER: Victoria Silvstedt har et stort ønske om å bli mor innen fem år. Foto: Kirsti Irgens Ertsås, Seher.noVis mer

- Jeg øver meg på å bli mamma

Victoria Silvstedt lengter etter barn.

SEOGHØR.NO: Svenske Victoria Silvstedt (39) har tjent seg styrtrik på å jobbe som modell, programleder, skuespiller, blogger og artist. Hun eier fire hjem rundt om i verden og er stadig på reisefot.

Men det er en ting Silvstedt savner sårt i livet sitt; en baby.

- Jeg vil veldig gjerne ha barn, forteller hun i et intervju med bilaget Söndag i Expressen.se.

- Søsteren min har en sønn på tre år og fikk akkurat et barn til. Jeg er gudmor, og kjenner at snart jeg også vil... Jeg øver meg på å bli mamma i virkeligheten.

Victoria startet karrieren som glamourmodell og er i dag en dyktig forretningskvinne. Det første hun gjør når hun våkner om morgenen er å sjekke aksjene og investere penger på børsen.

Fant drømmemannen

Etter bruddet fra journalistektemannen Chris Wragge (43) i 2007 har Silvstedt de siste årene vært sammen med milliardæren Maurice Dabbah (53).

- Vi har det så utrolig gøy sammen. Vi har samme humor og gjør ikke noe annet enn å le. Jeg har virkelig funnet den perfekte partner på det punktet. Vi klikker bra, fortalte hun til nettstedet i 2012.

Hvis Victoria skal gifte seg igjen vil hun kun ha et lite bryllup, men barn håper hun det blir etter hvert.

På spørsmål om Maurice ønsker å bli far, svarer hun følgende:

- Vi får se. Man vet aldri hva som hender om ett år frem i tid. Men jeg håper virkelig det. Hvis jeg ikke har blitt mamma innen fem år, så gir jeg opp, forteller hun til svenske Söndag.

LES OGSÅ: - Bikiniglippen var ikke tilfeldig