- Jeg orket ikke å gjøre noe som helst

Omer Bhatti mistet gnisten da hans gode venn Michael Jackson døde.

NÆRT VENNSKAP: Popstjernen Michael Jackson hadde et nært vennskap til norske Omer Bhatti fram til sin død 25. juni i fjor. Foto: All Over Press
NÆRT VENNSKAP: Popstjernen Michael Jackson hadde et nært vennskap til norske Omer Bhatti fram til sin død 25. juni i fjor. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Michael Jacksons norske venn Omer Michael Bhatti (25) har opprettholdt et nært forhold til «Thriller»-sangerens familie, etter at Jackson brått gikk bort 25. juni.

Bhatti - som nå bor i USA for å satse på en karriere som rap-artist - sier til VG at han imidlertid ikke var i stand til å gjøre noe som helst i lang tid etter hans berømte venns dødsfall.

- Jeg orket ikke gjøre noe som helst. Men for noen uker, så tenkte jeg : Nå vil jeg danse igjen, og da tenkte jeg: hvorfor har jeg ikke gjort dette hver dag? Det ga meg så mye, sier han til avisa.
Etter Michael Jacksons død har Omer blant annet bodd hjemme hos Jacksons familie, sammen med den avdøde popstjernens tre barn Prince Michael, Paris Katherine og Prince Michael II.

Omer Bhatti - som nylig tok «Michael» som mellomnavn - vil imidlertid ikke sammenlignes med sin avdøde venn som artist.

- Det er ingen som kommer opp på det nivået han var uansett. Samtidig er det greit at jeg rapper - og ikke synger. Da er det vanskeligere å trekke likheter mellom oss, sier han til VG.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 
 


LES OGSÅ: Her sjarmerer Jackson-barna verden i senk