- Jeg orker ikke tanken på at han skal gi seg

Christian Paasche gruer seg til Tour de France-makkeren Johan Kaggestad pensjonerer seg.

KLARE FOR TOUREN: TV 2-profilene Christian Paasche og  Johan Kaggestad er nok en gang klare for å kommentere Tour de France. Her er radarparet avbildet sammen under Touren i 2015. Paasche sier til Seoghør.no at han gruer seg til Kaggestad kaster inn håndkleet fra kommentatorboksen.  Foto: Geir Egil Skog/ TV 2
KLARE FOR TOUREN: TV 2-profilene Christian Paasche og Johan Kaggestad er nok en gang klare for å kommentere Tour de France. Her er radarparet avbildet sammen under Touren i 2015. Paasche sier til Seoghør.no at han gruer seg til Kaggestad kaster inn håndkleet fra kommentatorboksen. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I en årrekke har TV 2-profilene Christian Paasche (46) og Johan Kaggestad (72) loset seerne gjennom de mange halsbrekkende etappene i sykkelrittet Tour de France.

Lørdag er det populære radarparet på plass i kommentatorboksen nok en gang, når første etappe av årets ritt starter i Mont-Saint-Michel.

Tour de France-ekspertene har høstet mye ros for den kunnskapsrike og underholdende kommentatorstilen sin. Tidligere i år var Paasche Gullruten-nominert som beste mannlige programleder.

Da Seoghør.no møtte duoen før avreisen til Frankrike, innrømmet de at det ikke ligger noen stor hemmelighet bak det svært vellykkede samarbeidet deres.

- Vi har ikke noe veldig godt svar på det. Hver for oss er vi veldig godt forberedt, men vi har faktisk aldri - tror jeg - snakka om før sending hva vi skal snakke om. Så det tror jeg er noe av det som har funka, at vi på en måte improviserer oss imellom, sier Kaggestad.

- Det har vel egentlig gått seg til, fra dag én. Vi trengte ikke å ha masse møter og pyskologer som skulle hjelpe oss med å definere rollene. Det klikket vel mer eller mindre fra start, heldigvis, legger Paasche til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer