- Jeg orker ikke stresse med bryllupet nå

Forlovede Maria Mena har nemlig andre ting enn bryllupsplanlegging å tenke på.

INGEN BRYLLUPSPLANER: Maria Mena ble forlovet i fjor høst, men har fortsatt ingen planer om å gifte seg med det første. - Jeg må prioritere atistjobben nå, sier hun til Seher.no. Foto: Hedda Fannemel Espeli, Seher.no
INGEN BRYLLUPSPLANER: Maria Mena ble forlovet i fjor høst, men har fortsatt ingen planer om å gifte seg med det første. - Jeg må prioritere atistjobben nå, sier hun til Seher.no. Foto: Hedda Fannemel Espeli, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: I fjor høst ble den norske artisten Maria Mena (25) forlovet med journalistkjæresten Eivind Sæther.  

Fredag kveld var forloveden imidlertid ikke å se, da artisten ankom feiringen av motemagasinet Costumes femårsdag på Kunstnernes hus i Oslo. Den vakre oslojenta var heller i selskap med flere venner, som hun lo og koste seg sammen med.

I oktober viste hun gladelig frem forlovelsesringen, men som nyforlovet lå ikke brudevalsen aller først i avtaleboka. Og nå, syv måneder senere, ser det heller ikke ut til å bli noe sommerbryllup på popartisten.

Er du i gang med å planlegge bryllupet nå?

- Vet du, den nye singelen min kom faktisk i dag, så det blir en hektisk sommer og høst for meg. Så jeg vil ikke stresse med bryllupet nå, innrømmer hun overfor Seher.no.

Singelen «This Too Shall Pass» er Marias første utgivelse på en stund, men hun avslører overfor Seher.no at hennes neste album er så godt som ferdig. Det har fått tittelen «Viktoria», som også er mellomnavnet hennes, og det nye albumet skal slippes i september. Dermed kan nok forloveden se relativt langt etter noe bryllup.

- Fremover blir det masse promoteringsarbeid, og så blir det nok turnering til vinteren. Alt dette blir en litt lang prosess, siden det tar tid før ting blir spilt på radioen og slikt, forteller hun til Seher.no.

Men den fulle timeplanen ser ikke ut til å bry den sjarmerende artisten det minste. Unntaket må være at fredagens Costume-feiring blir kortvarig for hennes del. Maria skal nemlig spille konsert dagen etter, så hun må nøye seg med å skåle i et glass champagne, ta taxi hjem og legge seg tidlig. For nå er altså artistjobben førsteprioritet - foran både motefest og bryllupsfest.

- Men vi har jo allerede vært sammen i seks år, så da er det vel ingen hast. Hvorfor begynne å stresse nå plutselig? sier hun til Seher.no med et smil.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hetses på nettet etter vekttapet