DOLKET VENNINNEN I RYGGEN: Christina Johannessen overrasket TV-seerne og de andre deltagerne med å sende sin beste venninne Camilla Karlsen Bøvollen (her med ryggen til) ut i en skjebnesvanger duell i tirsdagens episode av «Paradise Hotel» Foto: TV3
DOLKET VENNINNEN I RYGGEN: Christina Johannessen overrasket TV-seerne og de andre deltagerne med å sende sin beste venninne Camilla Karlsen Bøvollen (her med ryggen til) ut i en skjebnesvanger duell i tirsdagens episode av «Paradise Hotel» Foto: TV3 Vis mer

- Jeg orker ikke å se dette igjen

Christina skrudde av TV-en da hennes verste øyeblikk i «Paradise Hotel» ble vist...

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tårene flommet da modellen Camilla Karlsen Bøvollen (20) tirsdag overraskende ble sendt hjem fra TV3s realityserie «Paradise Hotel».

Camillas bestevenninne på skandalehotellet, Christina Johannessen, sjokkerte både Camillas Paradise-kjæreste Andreas Bolme Akselsen og mange TV-seere, da hun benyttet seg av muligheten til å sende henne ut i en skjebnesvanger duell.

Angrer på dolkingen

Dermed sikret den tidligere MGP jr-deltageren Christina en plass i finaleuken for seg selv og partneren Mads Larsen. Men etter at episoden var ferdig innspilt angret hun bittert.

- Jeg kan ikke si annet enn at jeg angret med en gang. Det var jo ikke sånn jeg ville være, men jeg ble helt satt ut av situasjonen, og fikk ikke lov å snakke med andre enn Mads før jeg bestemte meg. Han ville at jeg skulle tyste på Camilla, og til slutt tenkte jeg at jeg måtte gjøre det.

- Etter at Camilla hadde reist, satt jeg bare og gråt. Det verste var å se Andreas (Bolme Akselsen, red.anm) i øynene. Han var ikke sint, men skuffet over meg, og det var den verste reaksjonen jeg kunne få. Jeg ville aldri gjort det samme igjen en million ganger, sier hun til Seoghør.no.

Frykter reaksjonene
Til tross for at hun tidligere har vært svært direkte mot flere av de andre deltagerne og blant annet spyttet på realitykollegaen Miguel Kristiansen, sier Christina at hun har fått få negative tilbakemeldinger fra Paradise-seerne.

Etter tirsdagens episode frykter hun imidlertid at det vil endre seg.

Både i frykt for reaksjoner og fordi hun skammer seg over å ha sendt hjem sin populære venninne, valgte Christina å holde seg borte fra både TV og PC, da episoden ble vist på TV3 tirsdag kveld.

- Jeg vet at mange seere har sterke meninger og frykter det som vil komme. Heldigvis har jeg hemmelig telefonnummer, men er forberedt på at det kommer til å bli mye kritikk på Facebook.


- Det er ingen tvil om at det var min verste dag på «Paradise Hotel», men jeg håper folk forstår at man lever i en boble og blir «mindfucked», sier hun til Seoghør.no.

- Ikke bitter
Til tross for den bitre exiten uken før finalen, sier Camilla Kalsen Bøvollen at hun ikke var bitter over å måtte forlate kjæresten Andreas og de andre deltagerne.

- Jeg var jo kjempeskuffa, mest fordi jeg ikke skjønte hvorfor hun gjorde det. Jeg trodde vi kunne samarbeide godt sammen mot finalen. Men jeg er ikke bitter, for det er bare et spill, og jeg visste jo at jeg ville få se de andre igjen snart uansett.

- Selv ville jeg imidlertid aldri gjort det samme mot henne, sier hun til Seoghør.no.

Gode venninner etter hjemkomsten

Begge jentene sier imidlertid at de i dag er gode venninner igjen.

- Livet inne på «Paradise Hotel» og utenfor er to forskjellige ting. I dag har vi mye kontakt og har lagt det som skjedde i Mexico bak oss for lenge siden, sier Christina til Seoghør.no.

 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Slik har du ikke sett Paradise-Christina før!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer