STYRER UNNA: Lise har vært såvidt innom et debattforum som omhandler "X Factor", men de mange negative kommentarene deltagerne får gjør at hun har valgt å holde seg helt unna. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
STYRER UNNA: Lise har vært såvidt innom et debattforum som omhandler "X Factor", men de mange negative kommentarene deltagerne får gjør at hun har valgt å holde seg helt unna. Foto: Anders Myhren/ Seher.noVis mer

- Jeg orker ikke å se det

Visse tilbakemeldinger holder "X Factor"-finalisten seg langt unna...

Se video fra fredagens "X Factor" nederst i saken

SEHER.NO: Finalerundene i "X Factor" er i full gang, og fredag var det Stine Terese Tinker Julseth (25) som måtte forlate konkurransen etter å ha duellert mot en svært nervøs Gabrielle Leithaug (24).

Sandefjord-jenta Lise Mæland, som gikk seirende ut av duellen i første direktesending, var den første som fikk beskjed om at hun var sikret en plass videre under fredagens sending.

Lise har allerede gjort seg bemerket som artist i hjembyen Sandefjord etter å ha sunget i flere revyer i Vestfold, opptrådt på Chat Noir i Oslo og vært vokalist med den anerkjente pianisten Robert Wells. Nå er Lise iferd med å bli et velkjent ansikt også i resten av Norge, og foreløpig synes den unge artisten at det bare er morsomt å bli gjenkjent på gata.

- Det er kjempegøy. Jeg var ute med Gabrielle forrige lørdag og da ble vi spandert drikke på, og personer har kommet bort til meg og sagt "du vinner alt".  Og så er det noen som vil ha autografen min. Det er sært. Jeg har øvd på å skrive autografer siden jeg var liten, endelig kan jeg bruke den, sier en fornøyd Lise til Seher.no.
Men selv om det er mange positive tilbakemeldinger fra "X Factor"-fansen, florerer det av ulike debattfora på internett der finalistene blir kommentert på nedsettende måter om alt fra sangprestasjoner til utseende.

En av de som har fått merke mye til disse negative kommentarene er Ålesund-jenta Rikke Lie (23), som opplevde å bli hetset av illsinte TV-seere da de mente at hun ufortjent tok plassen til den utstemte Elin Gaustad (20).

Lise Mæland forteller at hun har vært såvidt innom et debattforum som omhandler "X Factor", men at de mange negative kommentarene gjør at hun har valgt å holde seg helt unna.

- Jeg orker ikke å se det. Jeg var innom et debattforum og så at det sto sånn "å, så kjedelig", da gikk jeg ut av den siden med en gang. Jeg styrer konsekvent unna slike sider, sier Sandefjord-jenta til Seher.no. 

Under fredagens "X Factor" fikk Lise strålende tilbakemeldinger fra dommerne. Peter Peters sa at han fikk gåsehud og at det var "helt sinnssvakt".  Og etter at Lise i den første livesendingen var en av de som fikk færrest publikumsstemmer, og fikk en "break down" etter å havnet i duellen, var det en lykkelig 20-åring som fredag fikk sin revansj.
- Jeg ble så glad at jeg hoppa. Jeg var veldig nervøs for at det ikke skulle gå bra, men det er så deilig å være ferdig med det. Nå ble jeg ti kilo lettere, sier en strålende fornøyd Lise til Seher.no i TV-studioet på Hellerudsletta etter fredagens sending.

"X Factor"-delfinalene ser du på TV 2 fredager kl 20.00.

Har du et tips om deltakerne? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Hvorfor endret dere praksis, TV 2?

Se videointervju med Lise og flere av finalistene fra fredagens "X Factor" her:


[obj:media:8119]