Nicole Kidman:

- Jeg opplevde mye frykt og usikkerhet

Hollywood-stjernen letter på sløret om tunge tider.

SUKSESSFULL DAME: Nicole Kidman har blant annet vunnet en Oscar Award, en Emmy Award og fire Golden Globe Awards for sitt skuespillertalent. Bildet er tatt i mars i år. Foto: Magnus Sundholm/Shutterstock/NTB
SUKSESSFULL DAME: Nicole Kidman har blant annet vunnet en Oscar Award, en Emmy Award og fire Golden Globe Awards for sitt skuespillertalent. Bildet er tatt i mars i år. Foto: Magnus Sundholm/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nicole Kidman (53) blir regnet som et av de største navnene i Hollywood, og hun har en fantastisk karriere å se tilbake på.

I 2006, 2018 og 2019 ble hun kåret til en av verdens best betalte kvinnelige skuespillere, mens The New York Times tidligere i år kåret henne til den femte mest talentfulle skuespilleren i det 21. århundre.

«Nektet å tilpasse seg»

Kidman har vunnet en rekke priser for sin prestasjon på det store lerretet, og er også kjent som en dyktig sanger og produsent. Likevel har selvtilliten til den australske skjønnheten vært langt fra på topp hele livet.

Det avslører 53-åringen i et nytt intervju med Glamour.

- Jeg var en tenåring som nektet å tilpasse meg, men jeg opplevde mye frykt og usikkerhet fordi jeg var veldig høy for alderen. Da jeg var 13 år gammel, raket jeg allerede 1,78 meter over bakken, forteller hun til magasinet, ifølge Contact Music.

Til sammenligning er eksmannen hennes, Tom Cruise som er 58 år, i dag 1,70 meter.

«Big Little Lies»-stjernen slet i mange år med lav selvtillit, og det er først nå i godt voksen alder at hun føler seg tryggere på seg selv og egen identitet.

- Det er kanskje i løpet av de siste seks eller syv årene at jeg har tenkt: «Åh, så dette er hvem jeg er og hva jeg står for». Jeg har endelig oppdaget min egen følelsesmessige styrke som ikke var tilstede da jeg var barn, uttalte hun nylig, ifølge nettstedet.

«BIG LITTLE LIES»: Den stjernespekkede serien, med blant annet Nicole Kidman, Reese Witherspoon og Meryl Streep på rollelisten, er tilbake med ny sesong. Video: HBO. Vis mer

«Var i knestående»

I juni 2006, etter å ha kjent hverandre i kun seks måneder, giftet Nicole seg med countrysangeren Keith Urban (53). Sammen har de døtrene Sunday (12) og Faith (9).

- Jeg har alltid trodd at jeg var en person som lett ble knust. Det har vært stunder i livet mitt hvor jeg har tenkt: «Jeg tror faktisk ikke at jeg klarer å komme meg gjennom dette», innrømmet hun, og la til:

- Jeg har vært helt nede i knestående og bedt om styrke. Og for meg har det vært fantastisk å se at du plutselig kan finne styrke steder du ikke en gang trodde du hadde. Det viser seg altså at jeg er tøffere enn jeg trodde.

Om dette har noe å gjøre med den svært turbulente skilsmissen fra Tom Cruise i 2001, sier Oscar-vinneren derimot ikke noe om.

Duoen giftet seg i 1990 og adopterte datteren Isabella (27) og Connor (25) sammen, før de skilte lag etter 11 års ekteskap i 2001. Kidman har tidligere fortalt at det var Tom som plutselig ville skilles, og at bruddet kom som lyn fra klar himmel.

VANSKELIG BRUDD: Nicole Kidman og Tom Cruise ble regnet som et av Hollywoods heteste par på 90-tallet. Bruddet kom som et sjokk på Kidman. Foto: Mediapunch/REX/NTB
VANSKELIG BRUDD: Nicole Kidman og Tom Cruise ble regnet som et av Hollywoods heteste par på 90-tallet. Bruddet kom som et sjokk på Kidman. Foto: Mediapunch/REX/NTB Vis mer

Skilsmissen ble ikke enklere da det ble klart at «Mission Impossible»-stjernen fikk foreldreretten for begge barna. Og Kidman mistet mer og mer kontakten med ungene da hun meldte seg ut av den omstridte Scientologi-kirken og flyttet tilbake til sitt hjemland Australia.

LES OGSÅ: Prins Albert risikerer ny skandale

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer