- Jeg opplevde det som liv og død

Sol-Maja Otterstad snakker ut om hvorfor hun viste så mye følelser på «Farmen».

BRUTAL BOBLE: Sol-Maja Otterstad røk ut av «Farmen» søndag, etter flere dager med tårer og dramatikk på TV 2-gården. Nå forteller hun til Seoghør.no hvorfor oppholdet på gården ble så preget av følelser. Foto: TV 2
BRUTAL BOBLE: Sol-Maja Otterstad røk ut av «Farmen» søndag, etter flere dager med tårer og dramatikk på TV 2-gården. Nå forteller hun til Seoghør.no hvorfor oppholdet på gården ble så preget av følelser. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag kveld var det 20 år gamle Sol-Maja Otterstad som måtte forlate «Farmen» på TV 2, etter å ha tapt tvekampen i tautrekking mot Stine Sørum (30).

I forkant av Sols hjemreise hadde det vært mye dramatikk på «Farmen»-gården, etter at 20-åringens gode venninne og ukens storbonde Charlotte Thøgersen (25) valgte henne til førstekjempe.

I uken som gikk fikk TV-seerne se flere sterke scener og mange tårer på gården. Til Seoghør.no forteller Sol om de følelsesladde dagene før hun måtte reise hjem til Bergen.

- Det er litt rart å se meg selv sutre på TV, jeg kjenner ikke meg selv helt igjen. Når jeg ser det på TV nå kan jeg le litt av det, men der inne blir alt sterkere, man lever i en boble og det oppleves som liv og død akkurat da, forklarer hun i dag.  

DRAMA: Den siste uken Sol (t.v) var på «Farmen»-gården opplevde hun at storbonde Charlotte Thøgersen (t.h) valgte henne til førstekjempe - en avgjørelse de begge slet med.  Foto: TV 2
DRAMA: Den siste uken Sol (t.v) var på «Farmen»-gården opplevde hun at storbonde Charlotte Thøgersen (t.h) valgte henne til førstekjempe - en avgjørelse de begge slet med. Foto: TV 2 Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Mange tøffe taktikere

Den søte bergensjenta innrømmer at hun flere ganger tenkte at hun hadde lyst til å reise hjem den siste uken.

- Det var sykt deilig å komme hjem til folk jeg kjente og stolte på. Det var veldig tøft å være der inne. Så jeg er ikke så bitter over at jeg røk ut, det er ikke verdt det når man ikke trives.

- Det var mye taktikk, mye krangling. Jeg var kanskje litt naiv og tenkte at man kunne være venner. Så det var ikke bare glansdager, og mange sterke, tøffe personer. Om jeg ikke hadde røket ut, så vet jeg ikke om jeg hadde orket å være der til slutten uansett, sier Sol til Seoghør.no - og skyter inn at hun også har mange gode minner fra oppholdet.

VENNSKAP PÅ PRØVE: Sol er fortsatt god venn med Charlotte (bildet), selv om hun valgte Sol til førstekjempe forrige uke. Foto: Tor Lindseth
VENNSKAP PÅ PRØVE: Sol er fortsatt god venn med Charlotte (bildet), selv om hun valgte Sol til førstekjempe forrige uke. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Hun understreker at hun og Charlotte Thøgersen fortsatt er gode venner, og at de to ble enige om at «det som skjer på Farmen, blir på Farmen».

Etter å ha sett seg selv på TV, reagerte 20-åringen på hvordan hun ble fremstilt og oppfattet av de andre deltakerne den siste uken. Imidlertid har hun ikke problemer med at hun viste mye følelser i reality-programmet.

- Men jeg angrer ikke på griningen. Det er med på å vise folk hvordan det faktisk er å være der inne, og at man har følelser. Jeg hadde lyst til å være meg selv og ikke legge bånd på meg, selv om det var kameraer der, forklarer Sol i dag.

«Farmen» sendes på TV 2 onsdager klokken 21.40.

LES OGSÅ: Collins spilte pedofil prest i sin siste rolle

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer