- Jeg opplevde det ikke som noen fyllefest

«Fangene på fortet»-programleder Henriette Lien kjenner seg ikke igjen i alkohol-kritikken mot årets deltakere.

AVVISER FYLLESTEMPEL: «Fangene på fortet»-programleder Henriette Lien (midten) sier at hun ikke kjenner seg igjen i kritikken om overdreven festing blant årets deltakere.  Foto: TV3
AVVISER FYLLESTEMPEL: «Fangene på fortet»-programleder Henriette Lien (midten) sier at hun ikke kjenner seg igjen i kritikken om overdreven festing blant årets deltakere. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV3-programmet «Fangene på fortet» ble tidligere i sommer kritisert for å legge til rette for fyll blant deltakerne, etter at en deltaker ble sendt hjem fordi han møtte til opptak med promille, og en norsk turist kritiserte kjendisdeltakernes festing på det franske hotellet for å ha ødelagt nattesøvnen hans.

- Deltakerne fløy rundt, skrek og hylte, det var sang og fest til langt utpå morrakvisten. Nattevaktene ba dem roe seg flere ganger og folk klaget masse over oppførselen. Det er hårreisende at de kan oppføre seg på den måten, sa Even Hansen fra Larvik til Dagbladet.

Avviser kritikken

Nybakt «Fangene på fortet»-programleder Henriette Lien - som selv var tilstede på den aktuelle festen - avviser imidlertid påstandene om overdreven drikking.

- Jeg var tilstede og så ikke noe som minnet om noe fyllefest. Jeg gikk tidlig, men bodde på samme hotellet, og hørte ikke noe bråk.

- «Fangene på fortet»-innspillingen er ikke preget av drikking blant deltakerne, blant annet fordi den er veldig krevende. Det er lov å ta seg et glass vin til maten, men dagen før filming er det ikke lov å drikke, fordi oppgavene er så tøffe, sier hun til Seher.no.


Henriette Lien sier at mange av deltakerne hadde med seg både partnere og barn under innspillingen, og at stemningen derfor var mer preget av familiehygge enn festing.

Fysisk krevende
Selv om hun trener aktivt hjemme i Norge, merket Lien den fysiske slitasjen på kroppen, da innspillingen var ferdig.

Men hun ville ikke nølt med å lede programmet en gang til.

- Det ble mye løping, både opp og ned trapper og fram og tilbake. Det var veldig slitsomt, men veldig gøy. Får jeg tilbud igjen, og det passer med familie og andre jobber, tar jeg gjerne jobben igjen, sier Lien til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har aldri slåss med noen før

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer