Fra Paradise Hotel 2017 Vis mer

«Paradise Hotel» 2017:

- Jeg oppførte meg som en idiot

Marcus Borger angrer på hvordan han oppførte seg de siste dagene under reality-oppholdet. 

(Seoghør.no): Dramatikken var til å ta og føle på under kveldens parseremoni i reality-serien «Paradise Hotel».

Det var Marcus Borger som måtte sjekke ut da Rebecca måtte velge mellom å stå med enten han eller Morten.

  • Se video øverst i saken!

De to guttene rakk å opprette et svært nært vennskap under oppholdet på luksushotellet i Mexico, noe som gjorde det ekstra vanskelig for dem da begge stilte seg bak Rebecca.

- Det var dritkjipt. Jeg brukte hele dagen på å prøve og hindre Morten fra å ryke, mens jeg burde tenkt på meg selv. Men hvis det var noen jeg skulle ryke for der inne, så måtte det være for ham, sier Marcus til Seoghør.no.

Saken fortsetter nedenfor.

RØK UT: Det ble trist stemning i torsdagens parseremoni da Marcus Borger måtte pakke sakene og sjekke ut av skandalehotellet i Mexico. Foto: TV3
RØK UT: Det ble trist stemning i torsdagens parseremoni da Marcus Borger måtte pakke sakene og sjekke ut av skandalehotellet i Mexico. Foto: TV3 Vis mer

Selv om seremonien ikke gikk helt som ønsket for Borger, var han forberedt på det verste.

- Jeg var helt sikker på at jeg kom til å ryke. Morten ga meg en heads up tidligere på dagen om at han kom til å gå til Rebecca, som hans siste sjanse. Jeg ble veldig skuffa, men jeg forsto ham. Hadde sannsynligvis gjort akkurat det samme selv, sier han.

- Helt unødvendig

Marcus sier i dag at han angrer på sin egen oppførselen den siste uka, da han desperat prøvde å finne en løsning slik at både han selv og Morten kunne bli.

- Jeg oppførte meg som en idiot hele uka. Bare lagde kvalme. I utgangspunktet var jeg ikke i fare selv engang! Jeg ble enda mer hyklersk og desperat da jeg innså at enten Morten eller jeg kom til å sjekke ut og jeg burde håndtert det annerledes. Det var helt unødvendig av meg, og det håper jeg de andre deltakerne ikke holder mot meg idag, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

KJIP AVGJØRELSE: Rebecca la ikke skjul på at hun synes det var kjedelig å måtte velge mellom Marcus og Morten (t.h). Foto: TV3
KJIP AVGJØRELSE: Rebecca la ikke skjul på at hun synes det var kjedelig å måtte velge mellom Marcus og Morten (t.h). Foto: TV3 Vis mer

De siste dagene hans i TV3-serien, la han heller ikke skjul på at han gjerne ønsket å sende hjem reality-kollega Petter. Også dette ser han tilbake på med anger.

- Jeg var frustrert og sint. Petter og jeg hadde noen gnister mellom oss denne uka, men jeg var egentlig bare sint på meg selv, også lot jeg det gå utover stort sett Petter og Andrea, som jeg ser på som mine venner idag. Tåpelig oppførsel, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

PARADISE 2017: Vi har vært i Mexico og blitt kjent med alle deltakere i årets Paradise Hotel. Her er første smakebit! Video: Lise Rafaelsen / Kine Falch Vis mer

- Mye misforståelser

De første ukene av «Paradise Hotel» har bydd på dramatikk og spenning - spesielt for guttene.

Allerede første uka måtte fem av ti gutter si farvel med resten av gjengen.

Denne uka sjekket imidlertid Grunde Myhrer inn på hotellet igjen, etter at han ble stemt hjem allerede andre dagen på hotellet.

- Jeg tror at årsaken til at jeg ble valgt var mye misforståelser og misoppfatninger, fra blant annet Andrea, sa Grunde til Seoghør.no da han måtte forlate gjengen.

I tillegg til Grunde, har også Oslo-jenta Martine Lunde sjekket inn på skandalehotellet denne uken.

- Jeg valgte å melde meg på «Paradise Hotel» for opplevelsens skyld. Jeg tenkte bare: «Hvorfor ikke?» Det er jo en helt syk opplevelse. Jeg tenkte jo selvsagt også på at jeg ville vinne, men mest på opplevelsen, har hun sagt til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Var ikke forberedt på alle tårene