TØFF TID: - Det var tøft da jeg var rundt 20 år. Det var den verste tida, sier Lene Alexandra Øien, som i 2004 var med i «Robinson-ekspedisjonen» på TV3. I vår var hun med i TVNorge-programmet «71 grader nord». Foto: Bjørn Ekker/Seher.no - TV3
TØFF TID: - Det var tøft da jeg var rundt 20 år. Det var den verste tida, sier Lene Alexandra Øien, som i 2004 var med i «Robinson-ekspedisjonen» på TV3. I vår var hun med i TVNorge-programmet «71 grader nord». Foto: Bjørn Ekker/Seher.no - TV3 Vis mer

- Jeg oppdaget at folk lo av meg

Lene Alexandra Øien følte seg mobbet og mener hun var helt ute å kjøre.

Publisert
SEHER.NO: Den norske artisten Lene Alexandra Øien (29) var tidligere kjent for sitt lyse hår, store pupper og lettkledde kropp. Den tiden er derimot forbi, de siste årene har nemlig 29-åringen gått gjennom en ekstrem forvandling.

Til Dagbladet forteller Lene Alexandra at det mellom barndom og pubertet skjedde noe som gjorde henne usikker, noe privat - som hun fortsatt ikke klarer å snakke om.

- Jeg gikk fra å bruke alle penger på håndballutstyr til å ha «Baywatch»-Pamela som forbilde. Det var tøft da jeg var rundt 20 år. Det var den verste tida. Jeg var helt ute å kjøre. Jeg visste ikke hvem jeg var, forteller Lene Alexandra til avisen.

Til Seher.no har jenta, som var nakenmodell for Lek, Cocktail og Cats som 19-åring, uttalt at hun var en usikker, bortskjemt drittunge da hun var yngre. I sitt voksne liv har hun derimot vokst kraftig. I 2008 gikk hun helt til topps i TV 2-programmet «Skal vi danse», og i august begynner hun å jobbe som personlig trener på Sats Storo.

Til høsten kommer hun også med ny plate. Og hun savner ikke sitt gamle image.

- Rollen min var veldig bimbo. Jeg trodde folk skjønte det, men jeg oppdaget at folk lo av meg. Det var ikke sånn det skulle være. Jeg følte meg mobbet og som en outsider i musikkbransjen, forteller Lene Alexandra Øien til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg prøver aldri klær i butikken  Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer