- Jeg ønsket ikke å gifte meg

Bryllupet kom som et sjokk på Alex Reid...

VILLE IKKE GIFTE SEG: Ifølge Alex Reid hadde han ingen planer om å gifte seg før han og Katie Price satte seg på flyet til Las Vegas i februar.  Foto: All Over Press
VILLE IKKE GIFTE SEG: Ifølge Alex Reid hadde han ingen planer om å gifte seg før han og Katie Price satte seg på flyet til Las Vegas i februar. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Det var i februar at sjokknyheten om at Katie «Jordan» Price (31) og Alex Reid (34) hadde giftet seg i Las Vegas ble kjent, kun syv måneder etter at de ble sammen.

Paret, som er kjent for å ha hatt et svært turbulent forhold, giftet seg kort tid etter at Reid stakk av med seieren i den britiske utgaven av «Celebrity Big Brother», og ekteskapet kom som et sjokk både på venner og familie.

I et intervju med Heat magazine denne uken innrømmer imidlertid Reid at det ikke bare var venner og familie som ble overrasket over den brå avgjørelsen.

Ifølge 34-åringen hadde han nemlig ingen planer, eller ønsker, om å gifte seg, skriver Daily Mail.

- Jeg ønsket aldri å gifte meg...jeg tenkte bare at det kanskje kom til å skje en dag. Men når det føles riktig, bør man bare gjøre det. Det føltes riktig, sier han.

Price skal ha fortalt Reid om bryllupsplanene først da de satte seg på flyet til Las Vegas. Likevel hevder han at det var en avgjørelse de begge var enige om.

Og nå drømmer 34-åringen om å få egne barn med glamourmodellen, som har barna Junior (4) og Princess (2) sammen med eksmannen Peter André, i tillegg til sønnen Harvey (7) fra et forhold med den tidligere fotballspilleren Dwight Yorke

- Jeg elsker barn. Her om dagen drømte jeg at jeg hadde mitt eget barn og det var helt fantastisk. Den kjærligheten jeg føler for Katie er utrolig, sier han.

Ifølge Reid har han vært helt overveldet over all oppmerksomheten han har fått fra offentligheten etter bryllupet og seieren i «Celebrity Big Brother». 34-åringen skal til og med ha blitt gjenkjent da han var på filmopptak i India nylig.

- Selv i India så ropte britiske turister på meg. Jeg tror fortsatt at min status er veldig sånn ying og yang - det er balansert. Selv om mange hater meg, er det også mange som elsker meg. Det tror jeg på 100 prosent, sier han.

I intervjuet med Heat innrømmer han også at han drømmer om å bli skuespiller, og at han har gjennomført flere operasjoner hos en plastisk kirurg.

- Jeg har gjennomført to inngrep på nesen og trenger en til fordi jeg ikke får puste. Nesen min har blitt ødelagt så mange ganger at jeg snorker, sier han.

Og 34-åringen avkrefter også alle rykter om at han og Katie har problemer i ekteskapet.

- Vi er veldig lykkelige sammen. Jeg skjønner ikke hvorfor noen skal si at det er problemer i ekteskapet vårt når forholdet er sterkere enn noen gang, sier han.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Her bryter han sammen i gråt


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer