- Jeg ønsket å rive fjeset av denne dama

Full som 9-åring, tok kokain som 12-åring og på rehab som 13-åring. Som 35-åring er Drew Barrymore stolt av fortiden, men noen ganger får hun nok av å snakke om det...

IKKE BARE BLID: Drew Barrymore sjarmerer publikum utenfor studioet der «The Daily Show with Jon Stewart» blir filmet i New York. Men hun ble ikke like sjarmert av inervjueren som ikke ville snakke om annet enn fortiden hennes.  Foto: All Over Press
IKKE BARE BLID: Drew Barrymore sjarmerer publikum utenfor studioet der «The Daily Show with Jon Stewart» blir filmet i New York. Men hun ble ikke like sjarmert av inervjueren som ikke ville snakke om annet enn fortiden hennes. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Drew Barrymore (35) promoterer for tiden den romantiske komedien «Going the Distance», der hun spiller sammen med mannen hun nylig skal ha gjort det slutt med, Justin Long.

Men i et intervju med London Daily Standard, kommer det tydelig frem at det ikke er alle intervjuere barnestjernen møter som hun er like fornøyd med.

Det er når reporteren spør om hun noen gang mister tålmodigheten, når hun må snakke om sin «ville ungdom» at Barrymore skitner til munnen:

- Du skulle hørt den bitchen jeg måtte gjøre intervju med før deg. Gud, jeg ville slå henne, hun ville bare ikke slutte å spørre om ungdomstingene. Jeg har ingen problemer med å snakke om det. Jeg er ikke en som skammer meg over fortiden. Jeg er faktisk veldig stolt. Jeg vet jeg gjorde mange feil, men jeg lærte av dem, sier Barrymore.

- Det er faktisk godt å få gjort unna det når man er ung, og ha et fantastisk liv etter det. Men ja, jeg ønsket å rive fjeset av denne dama. Hun kunne bare ikke holde kjeft om det, sier en tydelig opprørt Barrymore.

Men at pressen og leserne er opptatt av Barrymores fortid, er kanskje ikke så rart etter hennes biografi som kom ut i 1990.

Der avsløres det at faren, skuespiller, John Drew Barrymore, stakk av to måneder før hun ble født, moren, Jaid, tok med lille Drew på nattklubber, blant annet legendariske Studio 54. Likevel ble Barrymore, som resten av familien, skuespiller. Hun slo igjennom allerede som 7-åring med E.T., men deretter gikk alt ut av kontroll.

Hun var full første gang som 9-åring, røyket hasj da hun var 10, og etter å ha startet med kokain som 12-åring, ble hun lagt inn på rehab som 13-åring og forsøkte selvmord som 14-åring.

Som 15-åring søkte hun om slippe moren som verge, og etter hvert fikk hun hjelp til å komme seg på rett kjøl via sine gudfedre Sophia Loren og Steven Spielberg. Men det var først da hun flyttet inn hos musikeren David Crosby og hans kone at hun fikk mer skikk på livet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ja, det er slutt mellom oss