- Jeg ønsket å bli mishandlet som barn

Den amerikanske TV-stjernen Brandi Glanvilles siste intervju har satt sinnene i kok i USA.

SKAPER STORM: Den amerikanske realitystjernen Brandi Glanville har fått mange reaksjoner etter at hun sa at hun skulle ønske hun ble seksuelt misbrukt som barn. Her er hun med sine egne barn, Mason og Jake. Foto: Splash News/ All Over Press
SKAPER STORM: Den amerikanske realitystjernen Brandi Glanville har fått mange reaksjoner etter at hun sa at hun skulle ønske hun ble seksuelt misbrukt som barn. Her er hun med sine egne barn, Mason og Jake. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Brandi Glanville (41) har provosert på seg både fans og foreninger for incestofre etter at hun nylig uttalte at hun ønsket hun hadde blitt seksuelt misbrukt som barn.  

Det var under opptak til sin egen podcast, «Brandi Glanville unfiltered», at tobarnsmoren uttalte:

«Søsteren min ble befølt av rektor, men han så ikke på meg to ganger. Jeg ble skikkelig skuffa! Jeg som så så flott ut, men ingenting skjedde…»

Skandaleintervju

Da den frittalende tv-personligheten skulle intervjue komiker Jim Florentine (49), som er kjent for sin mørke humor og ufine spøker, skapte hun nok en gang furore.

SKANDALESERIE: Kim Richards, Kyle Richards, Joyce Giraud de Ohoven, Yolanda Foster, Brandi Glanville, Carlton Gebbia og Lisa Vanderpump har gjort suksess med realityserien «Real Housewives of Beverly Hills» Foto: All Over Press
SKANDALESERIE: Kim Richards, Kyle Richards, Joyce Giraud de Ohoven, Yolanda Foster, Brandi Glanville, Carlton Gebbia og Lisa Vanderpump har gjort suksess med realityserien «Real Housewives of Beverly Hills» Foto: All Over Press Vis mer

«Vi har noe til felles du og jeg, Jim. Jeg ønsket også å bli seksuelt misbrukt som barn.»

Uttalelsen satte sinnet i kok hos foreninger for overgreps- og incestofre i hele USA, og det har hanglet inn med sinte Twittermeldinger fra fans.

«Real Housewives of Beverly Hills» sendes i Norge på TV3.

Bitter skilsmisse

Realitystjernen har to sønner med eksmann, skuespiller Eddie Cibrian (40). De to ble skilt i 2009 da det kom frem at han hadde et forhold til countryaristen LeAnn Rimes (31), som han nå er gift med.

Utroskapet gikk hardt innpå til tobarnsmoren, og hun har i lang tid måttet forsvare seg mot rykter om at hun skal lide av alkoholproblemer og psykiske lidelser.  

LES OGSÅ: Måtte bæres ut av sin egen bursdagsfest.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer