- Jeg ønsket å bli hennes åttende ektemann

Skuespiller Colin Farrell avslører at han hadde varme følelser for avdøde Liz Taylor.

NÆRT FORHOLD: Den irske skuespilleren Colin Farrell møtte den amerikanske skuespilleren Elizabeth Taylor under et sykebesøk i 2009. De to ble gode venner, inntil hennes død i 2011. Foto: FilmMagic/Getty Images/All Over Press
NÆRT FORHOLD: Den irske skuespilleren Colin Farrell møtte den amerikanske skuespilleren Elizabeth Taylor under et sykebesøk i 2009. De to ble gode venner, inntil hennes død i 2011. Foto: FilmMagic/Getty Images/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I et intervju hos talkshow-dronningen Ellen DeGeneres (55) denne uken avslører den irske skuespiller-kjekkasen Colin Farrell (37) at hans siste romanse var med ingen ringere enn den avdøde skuespiller-divaen Elizabeth Taylor - som døde i 2011, 79 år gammel.

HOTNESS: Elizabeth Taylor var en av 50- og 60-tallets hotteste skuespillere, og hennes mørke trekk skaffet henne utallige beilere. Her fotografert på midten av 50-tallet. Foto: Hulton Archive/Getty Images/All Over Press
HOTNESS: Elizabeth Taylor var en av 50- og 60-tallets hotteste skuespillere, og hennes mørke trekk skaffet henne utallige beilere. Her fotografert på midten av 50-tallet. Foto: Hulton Archive/Getty Images/All Over Press Vis mer

Etter et møte på sykehuset i 2009, da Colin tok imot sønn nummer to og Liz var innlagt for en hjerteundersøkelse, utviklet de to et sterk og varmt vennskap seg i mellom.

- Jeg ba manageren hennes hilse fra meg, selv om jeg antok at hun ikke visste hvem jeg var. Men det gjorde hun, forklarte manageren. En stund senere sendte jeg henne blomster, og ønsket henne god bedring - uten å vite at hun hadde gjort akkurat det samme til meg.

Han forteller videre at han besøkte henne ved flere anledninger, og at de ofte snakket sammen på telefonen ut i de sene nattetimer.

- Det ble begynnelsen på et halvannen år langt veldig kult forhold. I mitt hode - sannsynligvis ikke hennes - føles det som et romantisk forhold. Hun var en eksepsjonelt fantastisk dame, som jeg beundret stort. Jeg ønsket å bli hennes åttende ektemann, men vi gikk dessverre tom for tid, avslører kjekkasen videre.

Elizabeth Taylor ble født i London i 1932 av de amerikanske tilflytterne Francis Lenn Taylor og Sara Sothern. Hun var gift hele syv ganger, og fikk til sammen fire barn.

Colin Farrell på sin side har to barn med to forskjellige kvinner, men har aldri vært gift.

Under Taylors begravelse i Los Angeles i 2011 leste Farrell diktet «The Leaden Echo and The Golden Echo» av Gerard Manley Hopkins, og var en av få ikke-slektninger av Taylor som var til stede.

LES OGSÅ: Brudd for Colin Farrell