- Jeg ønsket å bli avslørt

Å bedra Sandra Bullock, gjorde Jesse James fysisk dårlig.

- JEG ELSKER HENNE FREMDELES: Jesse James er smertelig klar over hvor mye han har såret Sandra Bullock etter utroskapsskandalene, og det gjør ham vondt fordi ham fremdeles elsker henne. Foto: All Over Press
- JEG ELSKER HENNE FREMDELES: Jesse James er smertelig klar over hvor mye han har såret Sandra Bullock etter utroskapsskandalene, og det gjør ham vondt fordi ham fremdeles elsker henne. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Jesse James (50) avslører at han visste at Sandra Bullock (45) ville finne ut om hans utroskap før eller senere - og at han ønsket å bli oppdaget, fordi det å bedra henne gjorde ham fysisk dårlig.
 
- Mens jeg gjorde det, visste jeg at det jeg gjorde mot henne var grusomt, og jeg følte meg grusom. Jeg visste at hun kom til å finne ut av det, og jeg ønsket også det. Jeg prøvde å sabotere mitt eget liv, sier Jesse til ABC.

Da han ble spurt om hvordan han kunne såre noen som var - og ifølge ham selv fortsatt er - den viktigste personen i sitt liv, klare ikke Jesse helt å finne de riktige ordene.

- Dette er vanskelig for meg å snakke om, fordi jeg fremdeles elsker henne og bryr meg om henne, sier han.

«West Coast Choppers»-eieren er smertelig klar over hvor mye han har såret Sandra.

- Jeg har hele tiden prøvd å beskytte henne fra å bli såret. Men til slutt ble den største smerten hennes påført av den som ønsket å ta vare på henne. Jeg tok et fantastisk liv og ekteskap, og kastet det ut vinduet.

Det er fremdeles usikker om, eller hvordan, Jesse vil få innflytelse i Bullocks adpoterte sønn Louis' liv.

Etter at det ble kjent at Sandra Bullocks ektemann, Jesse James hadde hatt sex med fire andre kvinner, gikk han raskt i dekning. Nå snakker Jesse imidlertid ut om utroskapsskandalen for første gang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå avslører hun den hemmelige adopsjonen