- Jeg ønsker meg mindre bryster hver dag

Supermodellen Kate Upton er ikke begeistret for formene som har gjort henne verdensberømt.

Publisert
Sist oppdatert
VIL ENDRE PÅ KROPPEN: Kate Upton legger ikke skjul på at hun gjerne ville endret størrelsen på brystene sine. Foto: Brock Miller/All Over Press
VIL ENDRE PÅ KROPPEN: Kate Upton legger ikke skjul på at hun gjerne ville endret størrelsen på brystene sine. Foto: Brock Miller/All Over Press Vis mer
FORSIDEPIKE: Kate Uptons popularitet har ikke blitt mindre av at hun flere ganger har prydet det prestisjetunge badedrakt-nummeret til bladet Sports Illlustrated. Foto: Faksimile
FORSIDEPIKE: Kate Uptons popularitet har ikke blitt mindre av at hun flere ganger har prydet det prestisjetunge badedrakt-nummeret til bladet Sports Illlustrated. Foto: Faksimile Vis mer

SEOGHØR.NO: Amerikanske Kate Upton (21) har fått mye skryt for å fremme sunnere verdier i motebransjen, på grunn av at hun har en mer formfull kropp enn mange andre modeller.

Men nå avslører Upton - som bruker BH-størrelsen 75D - at hun helst skulle ønske at hun hadde mindre bryster.

- Jeg ønsker meg mindre bryster hver dag. Jeg skulle gjerne gått med topper uten BH under, eller den minste bikinistørrelsen, sier hun til The Sun.

Upton har i løpet av de siste årene flere ganger posert på forsiden av bladet Sports Ilustrated og blitt utropt til en av verdens mest sexy kvinner.

Selv drømmer hun imidlertid om det hun mener ville vært en enklere hverdag med en annen kropp.

- Jeg er stolt av størrelsen min. Men et par ganger om dagen ønsker jeg meg mindre bryster. Jeg antar fordi gresset alltid virker grønnere på den andre siden, som de sier!

Kate Upton har lenge vært koblet til baseballspilleren Justin Verlander.Paret viste blant annet både sin kjærlighet for hverandre - og sin humoristiske side - da hun overraskende ble fridd til under en basketkamp i februar.

Upton har også gjort suksess som skuespiller - og spilte nylig inn filmen «The Other Woman» med Leslie Mann og Cameron Diaz.

LES OGSÅ:  Kate Upton hoppet i havet med Cameron Diaz

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer