- Jeg ønsker meg ikke flere barn

Derfor mener Linni Meister at sønnen Dennis ikke vil få småsøsken.

IKKE FLERE BARN: Linni Meister er så fornøyd med sin sønn Dennis Michael at hun ikke ønsker seg flere barn. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no
IKKE FLERE BARN: Linni Meister er så fornøyd med sin sønn Dennis Michael at hun ikke ønsker seg flere barn. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Linni snakke om å få flere barn nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Linni Meister (26) har denne vinteren vært å se i sesong tre av sin realityserie «Linni» på TV 2 Bliss. Her følger TV-kameraene hverdagen til den travle modellen, som sjonglerer mellom fotoshoots, premierefester og livet som alenemamma.

For to og et halvt år siden ble Linni og samboeren Bernhard Berntzen foreldre til lille Dennis Michael, men kjærligheten mellom de to tok slutt i februar i fjor.

Nå deler den single TV-kjendisen foreldreretten med sin ekskjæreste, og hun forteller at hun setter stor pris på å være mamma.

Men dersom det skulle dukke opp en ny kjæreste i livet hennes, er ikke Linni klar for flere barn.

- Nei, jeg ønsker meg ikke flere barn. Nå vet jeg jo aldri hva fremtiden vil bringe. Jeg sa at jeg skulle få barn da jeg var 30, men fikk det da jeg var 23, så man vet aldri med frøken Meister. Det skjer hvertfall ikke de neste fem årene. Det er sikkert og visst. Kanskje aldri, sier Linni til Seoghør.no.

Og dette er grunnen til at den populære 26-åringen ikke ønsker en familieforøkelse:

- Jeg er så fornøyd med Dennis. Han har oppført seg helt eksemplarisk hittil. Gudene vet hva fremtiden vil bringe, men jeg tenker at når jeg har vært så heldig med Dennis Michael får jeg sikkert en djevelunge neste gang. Så jeg tror jeg kuler'n med det, sier Linni til Seoghør.no.

Ved siden av diverse modelloppdrag og opptak til egen TV-serie har Linni medvirket i TV-programmer som «Valens Rikskringkasting», «Popstokk», reklamefilmer, musikkvideoer og opptak til Noman Mubashirs nye NRK-serie, i tillegg til å legge ned mye arbeid i sin prisbelønnede blogg.

- Foreløpig har jeg det veldig bra med Dennis og klarer å kombinere det med karriere, venner og familie. Med en unge til tror jeg at jeg sliter veldig, sier Linni Meister til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Det føles helt forferdelig 

Se Linni snakke om å få flere barn her:


[obj:media:10898]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer