- Jeg ønsker meg flere barn

Men Beyonce innrømmer at det er vanskelig å sjonglere karrieren og livet som småbarnsmor.

FAMILIEFAR: Beyonces ektemann Jay-Z hadde nylig med datteren Blue Ivy da han besøkte popstjernen i Paris. Foto: FameFlynet Sweden
FAMILIEFAR: Beyonces ektemann Jay-Z hadde nylig med datteren Blue Ivy da han besøkte popstjernen i Paris. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da Beyonce (31) var gravid med datteren Blue Ivy (1) gikk popstjernen opp 26 kilo i vekt. I et nytt intverju med britiske Vogue forteller sangeren om de blandede følelsene hun fikk da kroppen forandret seg.

Men opplevelsen skal ikke ha forandret sangerens ønske om flere barn med ektemannen Jay-Z (43).

Den tidligere Destiny's Child-vokalisten er for tiden på turné med sitt «Mrs Carter Show», der hun også kommer til Norge 28.mai. Etter konserten på O2 arena i London søndag, fortalte popstjernen at hun ønsker seg flere barn.

- Jeg ønsker meg definitvit flere barn. Det å bli mor har forandret alt. Man ser annerledes på ting etter man har født et barn og min største jobb nå er å ta vare på datteren min.

Datteren Blue Ivy har rukket å bli 16 måneder og virker til å ha alt en liten jente kan ønske seg.

- Etter å ha fått barn er det et lite øyeblikk der man finner ut av hvilke mål man har i livet og at man må ta vare på seg selv som kvinne. Det var noe jeg slet med. Det å passe på at jeg fremdeles var en sterk suksessrik kvinne, men fremdeles ha tid til barnet mitt. Det var vanskelig å balansere de to tingene.

Beyonce og ektemannen Jay-Z giftet seg i 2008. Ekteskapet går tydligvis bra, siden Beyonce har valgt å bruke ektemannens navn som tittel på verdensturneen.

- Jeg har valgt å kalle turneen det fordi jeg føler jeg har vokst og jeg er en gift kvinne. Det er navnet mitt og jeg er stolt av det. Det er datteren min sitt navn og jeg føler det representerer den personen jeg er akkurat nå.

LES OGSÅ:   Dette krever Beyonce før hun går på scenen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer