HARRY ER UNNTAKET: Adele er kjendis og har rødt hår. Selv ville hun aldri hatt en gutt som er kjendis eller har rødt hår - bortsett fra prins Harry. Foto: AP
HARRY ER UNNTAKET: Adele er kjendis og har rødt hår. Selv ville hun aldri hatt en gutt som er kjendis eller har rødt hår - bortsett fra prins Harry. Foto: AP Vis mer

- Jeg ønsker meg en natt med prins Harry

Adele er villig til å gjøre et unntak for den britiske prinsen.

Publisert
SEHER.NO: Den engelske «Chasing Pavements»-sangeren Adele Adkins (23) har tidligere gjort det klart at hun ikke ønsker å date kjendiser, og ingen med rødt hår - selv om hun er en kjendis med rødt hår selv.

- Jeg vet at jeg sa jeg ikke ville gå ut med en ginger, men det er jo prins Harry. Jeg hadde elsket en natt med han. Han virker som en morsom fyr, sier Adele ifølge dailymail.co.uk.

Videre forteller sangeren at hun er singel, men misliker å date kjendiser. 

- Jeg er singel, men jeg får mye oppmerksomhet. Hvis jeg var en gutt ville jeg utnyttet det. Jeg har vært på date med noen kjendiser, men jeg likte det ikke. Du drar ut, også stirrer alle på begge to, sier hun.

Til tross for at 23-åringen ikke vil date gingere eller kjendiser, sier hun at hun elsker alle gutter.

- Jeg elsker gutter generelt. Jeg synes de er fantastiske. Ingenting er som å kose, det er komplisert nok, sier hun.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Dumpet av hemmelig kjæreste!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer