SNART MAMMA? Paris vil ha barn med kjæresten Benji. Foto: All Over Press
SNART MAMMA? Paris vil ha barn med kjæresten Benji. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg ønsker meg barn nå

Paris Hilton vil starte sin egen familie så raskt som mulig.

LOS ANGELES (Seher.no): Hotellarvingen Paris Hilton (27) og rockekjæresten Benji Madden (29) har bare vært sammen i et par måneder.

Likevel er "The Simple Life"-stjernen så forelsket at hun ønsker å bli mor til hans barn, skriver In Touch Weekly.

- Jeg håper å ha fått barn innen neste år. Jeg vet dypt i hjertet mitt at jeg kommer til å bli en fantastisk mor. Jeg har mange vakre dyr som jeg tar vare på nå, og jeg føler jeg har masse å gi til mine barn, sier Paris til bladet.

Det høres kanskje utrolig ut ettersom den styrtrike blondinen har vært kjent som en av Hollywoods største partyprinsesser.

Men Paris forteller at livet hennes har forandret seg totalt etter at hun ble sammen med Benji, som hun kjente i seks år før de ble kjærester. Dette bekrefter også en nær venn av henne overfor In Touch.

- Paris er som en helt annen person nå. Hun bryr seg ikke om festing lenger. Jeg tror det er akkurat dette hun trenger. En person som elsker henne så høyt at det er alt hun bryr seg om.
Mens Paris ønsker seg barn med kjæresten, fikk bestevenninnen Nicole Richie (26) nylig en datter med Benjis tvillingbror, Joel.

- Nicole og jeg har lekt sammen helt siden vi var to år gamle, og jeg sa nettopp til henne at jeg også vil ha barn nå slik at de også kan leke sammen, sier hun til bladet.
Nicoles mor, Brenda, som har kjent rikmannsdatteren i en årrekke, tror Paris vil bli en god mor.

- Det finnes en helt annen side ved Paris som folk ikke vet om. Hun er kjempeflink med barn.

LES OGSÅ: Gjør alt for å ligne Nicole