Hilaria og Alec Baldwin:

- Jeg ønsker meg alltid et barn til etter at jeg har født

Hilaria Baldwin avslører at hun ønsker å utvide familien.

VIL HA FLERE BARN: I et nylig intervju avslører Hilaria Baldwin (33), kona til skuespillerstjernen Alec Baldwin (59), at hun ønsker seg enda et barn. Foto. NTB Scanpix
VIL HA FLERE BARN: I et nylig intervju avslører Hilaria Baldwin (33), kona til skuespillerstjernen Alec Baldwin (59), at hun ønsker seg enda et barn. Foto. NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Kun åtte måneder etter at skuespillerstjernen Alec Baldwin (59) og hans kone Hilaria (33) ønsket sønnen Rafael (2) velkommen til verden i 2015, kunne de avsløre at de nok en gang ventet et barn sammen.

I september i fjor kunne nemlig duoen igjen juble da deres tredje barn, Leonardo (1), kom til verden. Nå snakker Hilaria ut om at hun ønsker seg enda flere barn.

Fra før har de barna Carmen (4), Rafael og Leonardo sammen, mens Alec på sin side har datteren Ireland (21) fra et tidligere forhold med «Batman»-stjerna Kim Basinger (63).

- Ja, jeg vil absolutt ha en til, uttaler Hilaria til People og legger til:

- Av en eller annen grunn ønsker jeg meg alltid et barn til etter at jeg har født. Det er litt som å sitte i en karusell der du aldri vil hoppe av. Det føles styrkende, og man vil bare oppleve det igjen og igjen.

Redd for å få tvillinger

Selv om den 26 år yngre konen til Alec tilsynelatende ikke kan få nok av barn, ser hun likevel utfordringene som enda et familiemedlem kan gi.

Særlig rundt høytider får 33-åringen hodebry med å koordinere hva alle skal ha på seg. Til halloween i fjor kledde hun opp alle barna, inkludert Alec og seg selv, som superhelter fra Disney-filmen «The Incredibles».

Saken fortsetter nedenfor.

Well....we tried 🙈📷 #Baldwinitos

Et innlegg delt av Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Alt oppstyret rundt de ulike høytidene, får Hilaria til å vurdere tanken om at familien kanskje ikke trenger å utvides noe ytterligere. Samtidig grøsser hun ved tanken om å skulle få tvillinger.

- Tenk hvis det kommer tvillinger, liksom. Eller trillinger!? Nei, det hadde nok ikke skjedd. Det ligger ikke til familien, uttalte Hilaria til nettsiden, og la til at hun ikke vil røpe hva familien skal kle seg ut som i år.

Kritisert

Etter å ha fått tre barn på under fire år, har Hilaria god erfaring med det å være småbarnsmor, men likevel har kritikken haglet mot 33-åringen.

Knappe tre uker etter at det ble annonsert at hun var gravid med sitt andre barn, la Hilaria ut et bilde på Instagram, der hun stolt viste fram den voksende magen.

Bare iført truse og BH på bildet, reagerte flere fans på at den spreke yogalæreren viste frem graviditeten på denne måten.

- Hvis du ikke vil se magen min vokse, ikke følg meg, ettersom det vil komme flere bilder og jeg ikke ønsker noe negativitet. Jeg vil aldri vise mer enn man ville sett om jeg hadde på meg en bikini på stranda, skrev hun i en post den gang.

Kritikken stoppet heller ikke der. Året etter måtte Hilaria nok en gang opp i forsvarstolen da hun ble kritisert for måten hun brukte sønnens bæresele på.

Ifølge Daily Mail var kritikken rettet mot at Rafael hang for lavt i bæreselen foran på brystet hennes.

- Hvis én person til forteller meg hvordan jeg skal bruke bæreselen ... Jeg bruker den i «puppehøyde» for å kunne amme mens jeg går. Dekke seg til med et teppe, finne frem puppen, vipps, så er jeg en mamma i farta, forklarte Hilaria på Instagram den gang.

Saken fortsetter nedenfor.

Sa «ja» for andre gang

For fem år siden, i New York foran et stjernespekket publikum, ga Alec og Hilaria hverandra sitt ja, kun tre måneder etter at paret hadde forlovet seg.

Tidligere i år markerte duoen deres 5-årsjubileum ved å fornye ekteskapsløftene.

EKTESKAPSLØFTER: Alec leser opp sine nye ekteskapsløfter for sine kone. Foto: Instagram
EKTESKAPSLØFTER: Alec leser opp sine nye ekteskapsløfter for sine kone. Foto: Instagram Vis mer

Denne gangen under mer intime omstendigheter på feriestedet Hamptons på Long Island i New York, ifølge Daily Mail.

Til stede var både venner og familie samlet for å hylle det lykkelige paret. Hvor også parets datter, Carmen holdt sin egen lille tale.

Hilaria strålte foran sine venner i en lang skinnende kjole som, ifølge Daily Mail, er designet av samme designer som lagde brudekjolen hennes for fem år siden

LES OGSÅ: Billy Joel overrasket med babynyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer