- Jeg ønsker ikke den typen negativ energi i livet mitt

Megan Fox kvittet seg med sexsymbol på armen...

<strong>FØR:</strong> Vakre Megan Fox har rundt ni tatoveringer på kroppen sin, men hun er ikke like fornøyd med alle. Foto: All Over Press
FØR: Vakre Megan Fox har rundt ni tatoveringer på kroppen sin, men hun er ikke like fornøyd med alle. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den veldreide «Transformers»-stjernen Megan Fox (25) elsker tatoveringer og har smykket sin egen kropp med flere ulike symboler. Nå har likevel Fox, som nylig ble kåret til verdens mest sexy kvinne, valgt å kvitte seg med en av de mest fremtredende.

På høyre arm har hun et stort portrett av den blonde sexbomben Marylin Monroe som døde bare 36 år gammel, og det er denne tatoveringen Megan nå holder på å fjerne.

- Den er av negativ karakter ettersom hun led av personlighetsforstyrrelser og var bipolar. Jeg ønsker ikke den typen negativ energi i livet mitt, sier Fox til det italienske motebladet Amica.

Brunetten begynte med laserbehandling av armen tidligere i år, og flere bilder viser at Hollwood-legenden Monroes ansikt sakte, men sikkert holder på å forsvinne fra hunden hennes.

Tatoveringen av Monroe er ikke den eneste kroppskunsten Fox har kvittet seg med.

- Jeg piercet meg da jeg var 16 år fordi jeg var fan av Britney Spears. Men da jeg ble 20 tok jeg den ut fordi jeg synes den var tacky.

Fox er gift med «Beverly Hills»-stjernen Brian Austin Green (38), og ektemannen skal også ha valgt å fjerne et par tatoveringer, ifølge den vakre stjernen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik gikk hun opp i vekt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer