SLUTT: Det er snart fire måneder siden det ble kjent at Brad Pitt og Angelina Jolie hadde gått fra hverandre. Bildet til venstre er av Jolies far, filmstjernen Jon Voight. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Det er snart fire måneder siden det ble kjent at Brad Pitt og Angelina Jolie hadde gått fra hverandre. Bildet til venstre er av Jolies far, filmstjernen Jon Voight. Foto: NTB ScanpixVis mer

Jon Voight:

- Jeg ønsker ikke at dette bare skal gå i oppløsning

Angelina Jolies far håper at hun og Brad Pitt skal finne tilbake til hverandre igjen.

SEOGHØR.NO: I september kom sjokknyheten om at Angelina Jolie (41) og Brad Pitt (53) skulle skilles etter to år som ektepar.

Det var Jolie som søkte om skilsmissen og via sin talsperson fortalte hun til UsWeekly at valget ble tatt fordi «det er det beste for familien».

Da bruddet ble kjent i høst, kom det frem at amerikanske myndigheter undersøkte påstander om at Pitt skal ha vært voldelig mot et av barna, og i skilsmissepapirene ba Jolie om full fysisk omsorgsrett for samtlige av ungene.

Nå åpner «Tomb Raider»-stjernens berømte far, Jon Voight (78), seg om datteren og svigersønnens brudd.

- Det er en vanskelig tid, og jeg liker ikke å snakke om det. Men selvfølgelig er jeg takknemlig for alles lykkeønskninger og bønner. Jeg håper de finner ut av det, fortalte han til UsWeekly.com lørdag.

Videre sa skuespilleren at han forholder seg håpefull rundt fremtiden for forholdet mellom Angelina og Brad - med tanke på barnebarna Maddox (15), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (10) og tvillingene Knox og Vivienne (8).

- Jeg heier på dem. Jeg ønsker ikke at dette bare skal gå i oppløsning. Jeg heier på barna, sa han og la til:

- Hjertet mitt er med dem alle sammen. Spesielt med min datter og ungene.

Saken fortsetter under bildet.

FAR OG DATTER: Jon Voight og Angelina Jolie ble gjenforent i 2010 etter mange års vanskelig forhold. Her er de sammen i 2000. Foto: NTB Scanpix.
FAR OG DATTER: Jon Voight og Angelina Jolie ble gjenforent i 2010 etter mange års vanskelig forhold. Her er de sammen i 2000. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Renvasket for barnemishandling

Voight, som har hatt et anspent forhold til datteren de siste årene, fikk selv høre nyheten om bruddet fra sønnen James Haven (43).

Den gang innrømmet 78-åringen at han var bekymret for datteren.

- Noe veldig alvorlig må ha skjedd som har fått Angie til å ta et valg som dette. Jeg vet ikke hva som skjer. Det er en trist ting. Be en liten bønn for dem, uttalte han til Inside Editon i september.

I november ble Pitt renvasket for barnemishandling, og mandag sist uke ble det kjent at Angelina og Brad har inngått en avtale om å håndtere skilsmissen privat for å forene familien.

I en pressemelding sa paret da at de vil holde alle detaljer rundt skilsmissen konfidensielt ved hjelp av en privat dommer:

«Partene har inngått avtaler om å bevare personvernet til sine barn og sin familie ved å holde alle rettsdokumenter konfidensielle. De skal engasjere en privat dommer for å foreta rettslige beslutninger og benytte sakkyndige folk for en rask løsning av eventuelle gjenstående problemer. Foreldrene er forpliktet til å opptre som en samlet front for å effektuere utvinning og gjenforening», stod det i pressemeldingen.

STOR FAMILIE: Pitt og Jolie har seks barn sammen. Her er familien samlet i 2011. Foto: Scanpix.
STOR FAMILIE: Pitt og Jolie har seks barn sammen. Her er familien samlet i 2011. Foto: Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: - De bør ikke være i samme rom