<strong>VIL VÆRE ANONYM:</strong> - Jeg ønsker jo å bli gjenkjent for det jeg driver med, slik at jeg kan fortsette å lage flere plater. Men jeg må innrømme at det er litt deilig å gå i byen og bare være en av en alle, sier Maria Arredondo til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
VIL VÆRE ANONYM: - Jeg ønsker jo å bli gjenkjent for det jeg driver med, slik at jeg kan fortsette å lage flere plater. Men jeg må innrømme at det er litt deilig å gå i byen og bare være en av en alle, sier Maria Arredondo til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Jeg ønsker ikke å være en kjendis

Men nå synger MGP-artisten for én million seere på TV.

Publisert
Sist oppdatert
Se videointervjuet med Maria Arredondo nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag er det klart for den andre delfinalen av Melodi Grand Prix. Denne gangen går det hel av stabelen i Nordlandshallen i Bodø, og én av dem som skal endtre scenegulvet er Maria Arredondo.

Den velkjente norske artisten skal gi sitt for å bli verdensstjerne å ta seg helt til Eurovision med låta "The Touch", som er skrevet av Rolf Løvland. Til Seher.no legger dog Maria ikke skjul på at hun egentlig ikke vil være en kjendis i det hele tatt.

- Jeg har vært veldig heldig. Årsaken er at når jeg har vært på og skal promoterer plate, og slike ting - da er jeg i media. Men utenom det, prøver jeg rett og slett å holde meg borte. Det er fordi jeg ønsker å være en artist og ikke en kjendis - i den grad man kan styre det. Og det har jeg klart. I hvert fall i Oslo, som er så stort, der man kan forsvinne litt i mengde, forteller hun.

- Hvorfor ønsker du ikke å være en kjendis, Maria?

- Grunnen til at jeg driver med det jeg gjør er fordi jeg elsker å synge. Det er litt motsetninger her da, jeg ønsker jo å bli gjenkjent for det jeg driver med, slik at jeg kan fortsette å lage flere plater. Men jeg må innrømme at det er litt deilig å gå i byen og bare være en av en alle. Men så er det av og til at folk vil ha autografen, og det er jo hyggelig.

Lørdag er det derimot svært mange som kommer til å følge Maria og de andre seks deltagerne fra den andre MGP-delfinalen. Dermed blir det nok av mediestyr for sørlandsjenta. Selv synes hun ikke det er plagsomt.

- Nei, det synes jeg ikke. Men jeg er veldig nervøs når jeg går inn i en periode med mye media, når jeg skal promotere noe. Jeg måtte venne meg litt til det. Jeg er så kjedelig at jeg lurer på hva i huleste jeg skal snakke om. Etter hvert blir man jo litt kjent med hvordan ting fungerer. Det går fint, men jeg løper nok ikke ned og kjøper avisene. Jeg vil bare vite om det gikk greit eller ikke, smiler Maria Arredondo, som var litt i villrede da hun fikk spørsmål om å være med i MGP.

- Jeg ble spurt om jeg hadde lyst til å synge Rolf Løvland sin sang. Han ble spurt først, deretter lurte han på om jeg ville synge den. Jeg syntes det var skummelt, jeg var kritisk i begynnelsen. Men så bestemte vi oss for å prøve, og hvis vi kom fram til noe som vi syntes var bra - da skulle vi gjøre det, forteller hun til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er helt kvalm  

Se videointervjuet med Maria Arredondo her:


[obj:media:8294]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer