- Jeg onanerte en mann på toalettet

Russell Brand med sjokkerende avsløring om en pubrunde i London.

ONANERTE FREMMED MANN: Under en dokumentarinnspilling gikk Russell inn på en tilfeldig pub i London og tilbydde seg å onanere en av mennene på utestedet. Komikeren endte opp med å både få og utøfre seksuelle handlinger på den ukjente mannen. Foto: All Over Press
ONANERTE FREMMED MANN: Under en dokumentarinnspilling gikk Russell inn på en tilfeldig pub i London og tilbydde seg å onanere en av mennene på utestedet. Komikeren endte opp med å både få og utøfre seksuelle handlinger på den ukjente mannen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske komikeren Russell Brand (38), som tidligere var gift med den amerikanske popstjernen Katy Perry, er kjent for sitt ville sexliv. Brand har tidligere hevdet at han på et tidspunkt hadde sex med svimlende 90 kvinner i måneden.

Nå sjokkerer den frittalende briten igjen.

Russell forteller, ifølge Radaronline.com, at han på et tidspunkt tilfredstilte en totalt ukjent mann på et toalett på en pub i London. 38-åringen forteller at den sjokkerende episoden var en del av et TV-stunt for en dokumentarserie han jobbet med.

Serien het «RE:Brand» og var et forsøk på å utforske sosiale tabuer.

EKSKJÆRESTEN: Russell Brand har tidligere vært gift med den amerikanske popstjernen Katy Perry. Foto: All Over Press
EKSKJÆRESTEN: Russell Brand har tidligere vært gift med den amerikanske popstjernen Katy Perry. Foto: All Over Press Vis mer

Brand fortalte om episoden i et podcast-intervju med den britiske komikeren Richard Herring.

- Jeg onanerte en mann på toalettet. Jeg tenkte: «Jeg ser på meg selv som en hetroseksuell mann, men kanskje det er på grunn av det miljøet jeg vokste opp i. Der homoseksualitet kan ha vært vanskelig for meg å uttrykke».

Brand, som innrømmer at han på den tiden var avhenging av heroin, går i detalj om kvelden han brukte på å jakte etter en fremmed som ville ta del i det seksuelle eksperimentet.

- Jeg gikk fra bar til bar i Soho. Homsebarer, homofile treningsstudioer, sammen med et kamera-team for å prøve å sjekke opp menn, sier filmstjernen.

- Jeg gikk inn på en pub og ropte: «Vil noen at jeg skal onanere de?» En av mennene i baren sa: «Jepp». Det var som om jeg skulle ha sagt: «Er det noen som vil ha en pose med potetgull fra baren…?»

- Deretter går vi inn på toalettet. Han, jeg, og filmregissøren. Så tar han frem penisen sin. Den var ikke noe pen. Jeg tok den mellom fingrene mine. Det føltes ut som om jeg masserte en naken rotte. Den ville ikke bli hard, forteller Brand.

PÅ TURNÈ: Komikeren er for tiden på turné med showet Russell Brand Messiah Complex Tour. Foto: Stella Pictures
PÅ TURNÈ: Komikeren er for tiden på turné med showet Russell Brand Messiah Complex Tour. Foto: Stella Pictures Vis mer

Men eksperimentet stoppet ikke selv om de kom ut for noen problemer.

- Vi sto på toalettet, kameraene filmet, og så plutselig sier han: Jeg tror det vil være enklere hvis jeg fikk ta på din også. Jeg tenkte: «Helvete heller!» Regissøren sier: «Kom igjen Russell, det vil bli morsomt..»

- Så jeg drar ned buksene.. og han kaster seg på en måte over genitaliene mine, mens jeg onaner ham, fortsetter komikeren.

Brand var fast bestemt på å gjøre en god jobb.

- Jeg er en komplett sex narcissist. Så selv om jeg ikke er homofil, ville jeg at jeg skulle være flink til å onanere en mann. Hendene mine føles rare bare ved å tenke på det. Han var en skikkelig raring, sier Russell ifølge Radaronline.com.

I den samme dokumentarserien tar komikeren et bad med en hjemløs, bor sammen med en nazist, tungekysser en gammel dame og bodde en periode sammen med en prostituert og hennes familie.

LES OGSÅ:   - Jeg tenkte på andre når vi hadde sex

Hadde sex med 90 kvinner i måneden:

Russell Brand sjokkerte på GQ-scenen med nazi-spøk:

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer