Bianca Ingrosso:

- Jeg onanerer veldig ofte

Realitystjernen avslører flere hemmeligheter om sexlivet.

ÅPEN: Den 24 år gamle realitystjernen Bianca Ingrosso snakker svært åpent om sitt seksualliv - og nå kommer hun med en rekke personlige avsløringer i en ny video på Youtube. Foto: Henriette Eilertsen / Se og Hør
ÅPEN: Den 24 år gamle realitystjernen Bianca Ingrosso snakker svært åpent om sitt seksualliv - og nå kommer hun med en rekke personlige avsløringer i en ny video på Youtube. Foto: Henriette Eilertsen / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske realitystjernen Bianca Ingrosso (24) har på få år rukket å bli en av Sveriges største influensere. Gjennom den populære TV-serien «Wahlgrens värld» kan TV-publikumet følge familien Wahlgren/Ingrosso og alle deres opp- og nedturer.

24-åringen er ikke fremmed for å skape overskrifter - og heller ikke for å ytre seg om intime temaer, som sitt eget sexliv - eller helt andre ting - som uheldige restaurantbesøk.

Denne gangen er det enda et noe sensitivt tema som den populære realitystjernen velger å ta opp. I en video på sin egen Youtube-kanal avslører Ingrosso nemlig en rekke hemmeligheter om sitt eget seksualliv. Hun går også ut mot det stigmaet hun mener det er for kvinner å snakke om sitt eget forhold til kropp og sex.

REALITYPROFILER: Bianca Ingrosso (24) og moren Pernilla Wahlgren (51) er på alles lepper om dagen. Nå kommer førstnevnte med en rekke avsløringer om sitt eget sexliv. Foto: NTB Scanpix
REALITYPROFILER: Bianca Ingrosso (24) og moren Pernilla Wahlgren (51) er på alles lepper om dagen. Nå kommer førstnevnte med en rekke avsløringer om sitt eget sexliv. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I videoklippet avslører 24-åringen en rekke hemmeligheter om seg selv - blant annet at hun aldri har hatt en kjønnssykdom.

- Jeg har aldri hatt en kjønnssykdom «der nede». Jeg har hatt sopp noen ganger, men det har jo nesten alle jenter. Men, jeg har aldri hatt klamydia eller noe slikt, forteller hun i klippet, gjengitt av Expressen.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Onanerer flere ganger i uken

Videre forteller Ingrosso at hun opplevde å få infeksjon i underlivet i forbindelse med at hun utførte sin andre abort.

- Man kan kjempelett få en infeksjon der nede etter at man har tatt abort. Man kan ikke sette inn tampong, man får ikke bade, og man må være veldig nøye med å ikke få inn noen bakterier nedentil. Og da fikk jeg i alle fall en infeksjon, fortsetter 24-åringen i videosnutten.

I videoen forteller Ingrosso også om sine rutiner når det kommer til onani - og heller ikke her er hun sparsom med detaljene. Hun avslører også at hun i tidlig alder begynte å interessere seg for sin egen kropp og utforske seksualiteten sin.

- Jeg onanerer veldig ofte. Visse uker kan det være hver eneste dag, andre uker to-tre ganger i uken. Noen måneder er det ingenting i det hele tatt, røper realityprofilen.

SINGEL: Den kjente svenske TV-profilen Pernilla Wahlgren er singel, men hva synes hun om det norske utvalget? Video: Thea Hope. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Klipp: Ingebjørg Iversen Vis mer

Ingrosso sier videre at kvinner ikke skal behøve å skamme seg over sin egen seksualitet, og at det finnes et stort stigma rundt onani - særlig for kvinner.

- Hvorfor skal det var tabu å si det? Alle gutter kan jo si «jeg runker sykt mye», mens vi jenter skal være så forbanna uskyldige og ukåte, sier hun.

Bør ikke være redd

Overlege og gynekolog Mette Løkeland-Stai sier til Se og Hør at det ikke er vanlig å få infeksjoner etter en abort, og at dette gjelder svært få kvinner.

- Blant annet bakterier i skjeden og klamydia kan bidra til slike infeksjoner. Generelle råd etter en abort er å vente med samleie, og unngå å bade og å bruke tampong, sier hun.

Løkeland-Stai forteller videre at man ikke bør være redd for at det kan oppstå en infeksjon etter en abort, men at det er noe man bør være obs på.

- Når man utsettes for kirurgi er det alltid en risiko, uansett hva slags inngrep det er. Men risikoen for infeksjon er svært liten, sier hun.

KOS: Det er flere som vil hjelpe når Johanne Nordeng i «Ex on the beach» får låne vibratoren til Therese Pedersen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

Onani på TV

Ingrosso er riktignok ikke den eneste unge kvinnen som har snakket høylytt om onani og sitt eget seksualliv. Høsten 2017 skapte NRK-programlederen Line Elvsåshagen (29) mye oppmerksomhet da hun laget en egen episode om onani i serien «Line fikser kroppen».

TV-serien høstet mye oppmerksomhet i sosiale medier, og mange roste TV-teamet for å rette søkelyset mot noe som fortsatt er et tabubelagt tema.

I programmet innførte Elvsåshagen en såkalt «onaniuke» hvor poenget var å finne ut om man blir lykkeligere av å onanere tre ganger om dagen. Elvsåshagen måtte blant annet sette på en alarm for å ikke glemme å sette av tid til egenpleien.

Da Se og Hør møtte den blide programlederen i kjølvannet av den mye omtalte «onaniuka» høsten 2017, kunne hun røpe at hun hadde fortsatt å onanere etter at arbeidet med tv-serien var avsluttet.

- Jeg har fortsatt, jeg! Jeg har trappa litt ned, bare på grunn av tid, for i den onaniuka har jeg kommet for sent til avtaler fordi jeg har måttet onanere. Kommet for sent på fest, og kommet for sent i bursdagen til bestevennen min, sa hun den gang.

Tidligere hadde Elvsåshagen neglisjert onani, noe det var en helt spesiell grunn til.

- Og så synes jeg jo det er veldig hyggelig å ligge med folk, så noen ganger har jeg vært sånn: «Men jeg vil jo heller ligge enn å onanere!», hvis du skjønner? Så det å trappe det opp, det var absolutt … altså, jeg har aldri vært så blid, jeg! Jeg har hatt det supert! Jeg anbefaler det til alle, sa hun den gang.

LES OGSÅ: Stjernespekket feiring dagen før dagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer