- Jeg og Trond Espen er veldig glade i hverandre

Men Ingar Helge Gimle avslører til Seoghør.no at det er én ting han misunner «Mammon»-kollegaen.

SEOGHØR.NO: Thrillerserien «Mammon» er tilbake med andre sesong på NRK1 søndag den 3. januar. Her spiller Ingar Helge Gimle finansminister, mens Trond Espen Heim spiller statsminister.

 Til Seoghør.no fortalte de to at det beste med hele innspillingen var jobbe sammen.

Se video øverst i saken!

- Karakteren min er ny i gamet og det lukter ikke gammelt støv av ham. Mens Ingar sin karakter, lukter det gammelt støv av. Så noe av det morsomste var å spille med Ingar. Det var veldig veldig moro, sier Seim.

Ingar Helge forteller at hans rollekarakter til stadighet er sjalu på Seim sin karakter, men at sjalusien også kan forekomme i det virkelige liv.

TULLER: De to skuespillerne forteller at det kun blir tulling og flørting når de først sees.  Foto: Ida Nikolaisen/ Se og Hør
TULLER: De to skuespillerne forteller at det kun blir tulling og flørting når de først sees. Foto: Ida Nikolaisen/ Se og Hør Vis mer

- Det er utrolig stilig å spille mot han der, vi er veldig glade i hverandre. Jeg er bare sjalu på han hele tiden, han er jo en kjekk ung mann og veldig hyggelig.

Spesielt skulle Ingar gjerne ønske seg litt av kollegaens hårvekst.

- Jeg er misunnelig på at han har hår på hodet og han er statsminister i serien og alt, sier han med et smil.

GLADE: Ingar Helge Gimle og Trond Espen Seim tilbringer mye tid sammen.  Foto: Ida Nikolaisen/ Se og Hør
GLADE: Ingar Helge Gimle og Trond Espen Seim tilbringer mye tid sammen. Foto: Ida Nikolaisen/ Se og Hør Vis mer

Videre forteller Ingar at han godt kunne vært finansminister i «sitt neste liv», men at det er skuespilleryrket som virkelig teller.

- Vi skuespillere har et helt topp miljø. Vi er glade i hverandre og liker å leke. Så det er så gøy og det blir bare tulling og flørting hele tiden. Det er kjempegøy, sier han.

- Min karakter er liksom en sånn nestleder som føler at han egentlig skulle vært leder ikke sant. Han tenker at han skulle vært statsminister, som Espen Seim spiller, sier han.

Se serien på NRK1 søndag den 3. januar.

LES OGSÅ: Endelig turte jeg å gjøre dette