RINGTE ELSKERINNEN: - Jentas ord ringer fortsatt i Yvonnes ører. Det var kanskje naivt, men hun ringte Francines nummer i håp om at det på et eller annet vis fantes en uskyldig forklaring til tekstmeldingene, forteller en nær venn av Yvonne Keating. Foto: STELLA PICTURES
RINGTE ELSKERINNEN: - Jentas ord ringer fortsatt i Yvonnes ører. Det var kanskje naivt, men hun ringte Francines nummer i håp om at det på et eller annet vis fantes en uskyldig forklaring til tekstmeldingene, forteller en nær venn av Yvonne Keating. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

- Jeg og mannen din er forelsket

Jentas ord ringer fortsatt i Yvonnes ører.

SEHER.NO: Sangstjernen Ronan Keating (33) skal separeres etter et 12 års langt ekteskap til kona Yvonne (36). Årsaken er innrømmelsene om å ha vært utro, som skal ha fått Yvonne til å kaste ham rett på dør.  

Ifølge Mirror har det gått så langt som til at Ronans kone konfronterte mannens elskerinne om utroskapet på telefonen. Yvonne krevde nemlig en forklaring fra danseren Francine Cornell (26) etter at den syv måneder lange affæren ble avslørt gjennom flere meldinger på hans mobiltelefon.

- Hva helvete er det som foregår? spurte Yvonne, mens svaret skal ha slått ned som en bombe i telefonrøret.

- Jeg og mannen din er forelsket, skal Francine ha sagt.

En hjerteknust Yvonne skal deretter ha lagt på røret og fortalt Ronan at han kunne pakke bagene sine, og komme seg ut av huset for alltid.

- Jentas ord ringer fortsatt i Yvonnes ører. Det var kanskje naivt, men hun ringte Francines nummer i håp om at det på et eller annet vis fantes en uskyldig forklaring til tekstmeldingene. Hun var i sjokk og tenkte ikke logisk. Francine trodde det var Ronan som ringte, og ble målløs da det gikk opp for henne at det var kona hans, forteller en nær venn av trebarnsmoren til Sunday Mirror.

26 år gamle Francine var en av danserne under fjorårets Boyzone-turné. Og ifølge Yvonne, er det ikke utroskapet i seg selv som gjør henne mest trist.

- Én ting hadde vært hvis det handlet bare om sex. Men dette var på det følelsesmessige plan, har hun fortalt nære venner.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik vil han vinne kona tilbake