ANMELDT: Åttlingmammaen Nadya Suleman fikk politiet og barnevernet på døra etter at frisøren hennes meldte inn at hun og hennes fjorten barn levde under skitne forhold.  Foto: All Over Press
ANMELDT: Åttlingmammaen Nadya Suleman fikk politiet og barnevernet på døra etter at frisøren hennes meldte inn at hun og hennes fjorten barn levde under skitne forhold. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg og de 14 barna mine ble rundlurt

Ållingmammaen Nadya Suleman snakker ut om anklagene om omsorgssvikt.

Publisert
SEOGHØR.NO: Åttlingmammaen Nadya Suleman (36) hevder hun ble dolket i ryggen etter at frisøren hennes rapporterte at hun og hennes fjorten barn bor under skitne boforhold.

Etter at frisøren hadde levert inn bekymringsmeldingen til politiet, oppsøkte barnevernet og poltiet Sulemans hus i La Habra i California for å sjekke om anklagene mot henne stemte, skriver Daily Mail.

Sulemans frisør hevder at hun låste barna sine inne på et rom, tvang dem til å gjøre fra seg i hagen og at hun prioriterte å bruke 3000 kroner på en frisørtime samtidig som hun mottar sosialstønad fra staten.

- Jeg tror kanskje jeg og barna mine ble lurt. Vi ble rundlurt, sier reality-personligheten i et intervju med TV-programmet «Good Morning America».

TV-crewet ble tatt med inn i huset til fjortenbarnsmoren, og så graffiti, huller i veggene og vannskader.

Suleman ble også spurt om hun er en hykler, som nå mottar penger fra staten etter å først ha sagt at det aldri kommer til å skje.

- Jeg må trekke tilbake det jeg sa. Du vet, vi er bare mennesker. Vi har alle rett til å skifte mening, uttalte hun i TV-programmet.

Suleman forsvarte også sine mange mediestunts, som å kaste klærne i et britisk magasin, kun er gjort til det beste for barna.

- Jeg har brukt media for å kunne betale regningene mine. Alle tilbudene jeg takker ja til er for å ta vare på barna mine.

Men selv om hun tjener store summer på sin kjendisstatus, forteller Nadya Suleman at hun skulle ønske hun kunne ødelegge det medieskapte fenomentet hun er blitt etter at hun valgte å føde åttlingene.


- Jeg hater «åttlingmammaen». Jeg har lyst til å ta en hammer og knekke henne i to. Det er bare en freak som media har skapt. Jeg trenger å få det unnagjort, sier Nadya Suleman til «Good Morning America» ifølge Daily Mail.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Jeg hater de åtte barna mine 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer