EKSKJÆRESTER: Denise Richards ble sammen med Richie Sambora i 2006. Forholdet tok senere slutt. Foto: All Over Press
EKSKJÆRESTER: Denise Richards ble sammen med Richie Sambora i 2006. Forholdet tok senere slutt. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg ødela ikke ekteskapet hans

Denise Richards tar ikke på seg skylden for eksens ekteskapsbrudd.

Publisert
SEHER.NO: Skuespilleren Denise Richards (40) slår i et nytt intervju tilbake mot ryktene om at hun ødela ekteskapet til rockeren Richie Sambora (52).

Richards ble i 2006 sammen med Bon Jovi-stjernen, like etter at ekteskapet mellom Richards og Charlie Sheen (45) tok slutt.

Samtidig tok ekteskapet mellom Sambora og Heather Locklear (49) slutt, noe som førte til spekulasjoner.

- Richie og jeg var venner og vi gikk begge gjennom skilsmisser, og det var det som førte oss sammen. Jeg stjal ikke noen sin ektemann. Datet jeg en tidligere venns eksmann? Ja. Brøt jeg opp et ekteskap? Nei, sier hun til Us Weekly.

Denise Richards sier at vennskapet med Locklear tok slutt før hun ble sammen med Sambora.

- Hvis jeg fortsatt hadde vært venn med henne, ville det som skjedde aldri skje med Richie. Det var ikke noe vennskap før Richie og jeg ble sammen.


Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Latterlig at dette blir gjort til et stort brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer