SLÅR TILBAKE: - Selv om jeg også ønsker å holde mitt privatliv privat, følte jeg meg tvunget til å slå tilbake mot ryktene som fortalte at jeg var skyld i dette, sier Julia Stiles. Foto: Stella Pictures
SLÅR TILBAKE: - Selv om jeg også ønsker å holde mitt privatliv privat, følte jeg meg tvunget til å slå tilbake mot ryktene som fortalte at jeg var skyld i dette, sier Julia Stiles. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg ødela ikke ekteskapet deres

Julia Stiles slår tilbake mot «Dexter»-ryktene.

SEHER.NO: Tirsdag kom nyheten om at «Dexter»-stjernene Michael C. Hall (39) og Jennifer Carpenter (31) skal skille seg fra hverandre. Kort tid etterpå ble Hall koblet til en ny skuespiller. Den kjente skuespilleren skal nemlig ha blitt observert på fritiden med Julia Stiles (29), som blant annet er kjent fra samtlige filmer om actionhelten Jason Bourne.  

Nå slår Stiles derimot tilbake mot ryktene om at hun er årsaken til bruddet mellom Hall og Carpenter.

- Jeg ødela ikke ekteskapet mellom Michael og Jennifer. Vi er gode venner og hadde det veldig gøy da vi jobbet sammen, sier Julia Stiles til US Magazine.

29-åringen håper nå at folk slutter å spekulere i ekteskapsbruddet mellom de to «Dexter»-stjernene.

- Dette er en personlig sak mellom dem, og vi må respektere deres privatliv. Selv om jeg også ønsker å holde mitt privatliv privat, følte jeg meg tvunget til å slå tilbake mot ryktene som fortalte at jeg var skyld i dette, forteller hun til nettstedet.

Hall og Carpenter giftet seg på nyttårsaften for snart to år siden. Foreløpig har det ikke kommet noen kommentar på hvorfor ekteskapet har tatt slutt, men det hevdes at det hele skal foregå under vennlige omstendigheter.

Hall var tidligere gift med skuespiller Amy Spanger, men forholdet sprakk etter fem år i 2006.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: «Dexter»-paret skiller seg