Sean Penn:

- Jeg ødela ekteskapet

Sean Penn tar på seg skylden for bruddet med sin 32 år yngre kone.

SKILT: Sean Penn og Leila Georges skilsmisse er ferdigstilt. Foto: Kevin Winter / AFP / NTB
SKILT: Sean Penn og Leila Georges skilsmisse er ferdigstilt. Foto: Kevin Winter / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor høst ble det kjent at Hollywood-stjernen Sean Penn (61) skulle skilles fra sin unge kone, Leila George (30), etter kun ett år som ektepar.

Duoen giftet seg i all hemmelighet i august 2020 etter å ha vært kjærester i fire år, men ekteskapet skulle altså ikke holde.

Skilt for tredje gang

Det var George som leverte inn skilsmissepapirene, og fredag ble prosessen ferdigstilt og godkjent, melder People.

Standardfrasen «uforenelige forskjeller» er oppgitt som årsaken til skilsmissen.

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Dette er Penns tredje havarerte ekteskap. Fra 1985 til 1989 var han gift med Madonna (63), og fra 1996 til 2010 var han gift med «House of Cards»-stjernen Robin Wright (56) som han har barna Dylan (31) og Hopper (28) sammen med.

«Forsømte ekteskapet»

Til tross for at begge nå er single, så er det ingen tvil om at Penn fremdeles har sterke følelser for ekskona. Det avslørte han selv i et intervju tidligere denne måneden.

- Det er en kvinne jeg er så utrolig forelsket i, Leila George, som jeg kun treffer fra dag til dag nå fordi jeg ødela ekteskapet. Vi var teknisk sett gift i ett år, men i fem år var jeg en fyr som forsømte ekteskapet veldig, fortalte han til magasinet Hollywood Authentic, ifølge People, og la til:

- Jeg var ikke utro eller noe av den åpenlyse dritten der.

Vis mer

Videre delte filmstjernen med magasinet at han tillot seg selv å tro at tingene han holdt på med var svært viktige. Dette inkluderte å være så deprimert at han drakk alkohol og tok reseptbelagte medisiner fra klokken elleve om morgenen mens han så på nyheter om Trump-administrasjonen som gjorde ham enda mer nedfor.

I intervjuet beskrev Penn ekskona som «vakker, utrolig snill, fantasifull og talentfull», og sa at det ikke er rart at en slik kvinne, som giftet seg med en mye eldre mann, ikke elsker den type oppførsel.

61-åringen la også til at han ikke visste hva som kom til å skje med dem.

- Men jeg vet at dette er min beste venn i hele verden og definitivt den mest innflytelsesrike og inspirerende personen, utenom mitt eget blod, noen kunne bedt om å ha i livet sitt, fortalte han til magasinet, ifølge People.

Skuespilleren har også vært i høyprofilerte forhold med Hollywood-stjernene Scarlett Johansson (37) og Charlize Theron (46).

LES OGSÅ: David Eriksen viste seg etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer