<strong>PRØVDE BOTOX:</strong> Dorthe Skappel sier til Dagbladet at hun har prøvd Botox-behandling mot rynker, men at det ikke fristet til gjentakelse. Foto: Anders Myhren / Seher.no
PRØVDE BOTOX: Dorthe Skappel sier til Dagbladet at hun har prøvd Botox-behandling mot rynker, men at det ikke fristet til gjentakelse. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer

- Jeg nekter å tro at det er ufarlig

Dorthe Skappels første erfaring med antirynke-behandling frister ikke til gjentakelse...

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Gullruten»-programleder Dorthe Skappel har i flere år vært hyllet for sin sexy og glamorøse stil på TV-skjermen og kjendisfester.

Men til Dagbladet sier 49-åringen at hun ikke frykter å se tegn på kroppen til at hun blir eldre.

– Jeg vil heller sitte i lenestolen min og være skrukkete fra tærne og opp når jeg blir gammel, men ha personligheten min i behold, sier hun til avisen.

Skappel sier hun har gjort et forsøk med å sprøyte inn det populære anti-rynkemiddelet Botox i pannen sin, men det frister ikke til gjentakelse.

– Jeg tok Botox i panna, jeg. Så tenker jeg på alle skrekkhistoriene, om folk som blir skjeve i ansiktet for eksempel. Jeg nekter å tro at det er ufarlig.

- Jenter jeg kjenner har tatt Botox flere ganger, og de ser jo helt annerledes ut, sier hun til Dagbladet.

Skappel sier også at hun vil gi seg som programleder for «Gullruten» og «God Kveld Norge» mens hun er på topp.

– Jeg ser slutten på noe. Min TV-verden er begrenset. Hvor slutter det? Jeg må ta et år av gangen. Jeg vil være på toppen når jeg slutter. Derfor må jeg være føre var. Det er vanskelig å være TV-personlighet og nærme seg 50.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Datteren går i Dorthe Skappels fotspor

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer