ENKEMANN: Peaches Geldof giftet seg med Thomas Cohen, som er vokalist i bandet S.C.U.M, i 2012. Han er knust over tapet av sin unge kone. Foto: imago/Future Image/ All Over Press
ENKEMANN: Peaches Geldof giftet seg med Thomas Cohen, som er vokalist i bandet S.C.U.M, i 2012. Han er knust over tapet av sin unge kone. Foto: imago/Future Image/ All Over PressVis mer

- Jeg nekter å tro at det er sant

Familie, venner og stjerner er i sjokk etter Peaches Geldofs plutselige dødsfall.

SEOGHØR.NO: Mandag ettermiddag kom sjokknyheten om at TV-stjernen og sosietetskvinnen Peaches Geldof var funnet død. Hun ble bare 25 år gammel.

Peaches etterlater seg ektemannen Tom Cohen og deres to barn på ett og to år.

- Min elskede kone Peaches ble beundret av både meg selv og hennes to sønner Astala og Phaedra. Jeg skal oppdra dem med henne i hjertene deres hver eneste dag. Vi kommer til å elske henne for alltid, skriver Cohen i en pressemelding.

Hennes far Band Aid-generalen Bob Geldof og søstrene Fifi (31), Pixie (23) og Tiger Lily (17) er utrøstelige etter det uventede dødsfallet.

«Peaches er død. Smerten er ubeskrivelig. Hun var den villeste, morsomste, smarteste, vittigste og galeste av oss alle. For et vakkert barn. Hvordan er det mulig at vi ikke vil se henne igjen, sier Bob Geldof i en pressemelding, ifølge nettstedet.

Vi elsket henne og vil alltid holde av henne. Så trist den setningen er. Tom og hennes sønner vil alltid tilhøre vår familie, som har måttet tåle så mye, men som aldri knekker», sier Geldof i en kunngjøring.

En rekke andre stjerner uttrykker også sin sorg på sosiale medier:

 

- Jeg nekter å tro at det er sant

- Jeg nekter å tro at det er sant. RIP Peaches Geldof. Så utrolig triste nyheter. - Coleen Rooney.

- Tankene mine er med Peaches familie i denne forferdelige tiden. Jeg håper de får sørge i fred. Peaches, hvil i fred, vakre jente. - Lily Allen.

- Stakkars søte Peaches Geldof. Vi snakket sammen for bare en måned siden og hun så ut som en liten engel. Dette er fryktelig trist. Stakkars Bob. R.I.P. – Boy George.

- Veldig trist å høre om tapet av Peaches Geldof som bare var 25 år gammel. Det er vondt. Jeg sender tanker og kjærlighet til hele familien hennes. xxxxx :( - Jamie Oliver.

Den britiske TV-kokken Jamie Olivier sender varme tanker til familien Geldof. Foto: action press/All Over Press
Den britiske TV-kokken Jamie Olivier sender varme tanker til familien Geldof. Foto: action press/All Over Press Vis mer

- Jeg nekter å tro det. Selv om man tror man har funnet ut av alt, så er det fremdeles ting som ikke kan forklares eller ble forstått. To vakre barn. RIP Peaches. - Ellie Goulding.

- Så utrolig trist :( Jeg kan ikke tro at det er sant. Jeg er i sjokk. Hennes stakkars små gutter og familie.... RIP Peaches Geldof. - Imogen Thomas.

- Det er fullstendig hjerteskjærende å høre om Peaches Geldof. Så trist og sjokkerende. Mine tanker er hos familien. Veldig trist. - Helen Flanagan.

- Jeg kan ikke tro at Peaches har gått bort. Jeg føler meg nummen. Jeg har aldri møtt et så snilt menneske før. Hun var en fantastisk person. - Alexandra Burke.

LES OGSÅ: Peaches Geldof er død