VIL IKKE SKILLES: - Jeg elsker fortsatt Blake. Og jeg vil ikke la ham skille seg fra meg, sier Amy Winehouse. Foto: All Over Press
VIL IKKE SKILLES: - Jeg elsker fortsatt Blake. Og jeg vil ikke la ham skille seg fra meg, sier Amy Winehouse. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg nekter å skille meg

- Blake er manneversjonen av meg selv. Vi er perfekte sammen, mener Amy Winehouse.

SEHER.NO: Skandalerockeren Amy Winehouse (25) advarer ektemannen Blake Fielder-Civil om at hun nekter å gå med på mannens skilsmisseplaner.

Fielder-Civil, som soner en 27 måneder lang dom for overfall på en bareier i 2006, samt forsøk på å manipulere med vitneutsagn i saken, har nylig engasjert en advokat som skal sørge for slutten av parets mildt sagt urolige forhold.  
- Jeg elsker fortsatt Blake. Og jeg vil ikke la ham skille seg fra meg, sier Amy selv, ifølge The Sun.

Når hun skal forklare sin oppførsel den siste tiden, der hun blant annet har vært svært mye sammen med Josh Bowman - som også har blitt omtalt som hennes nye kjæreste - sier sangeren at det at hun ikke vil skille seg, ikke betyr at hun ikke kan ha det gøy på fritiden.

Ifølge 25-åringen elsker hun Blake Fielder-Civil fordi han er "akkurat som henne selv".

- Blake er manneversjonen av meg selv. Vi er perfekte for hverandre. Jeg vil ikke dra tilbake til England, jeg vil vente på Blake her, sier Winehouse under sin ferie i St. Lucia.

Men til tross for at Amy setter seg på bakbeina: Fielder-Civils familie er fast bestemt på at skilsmissen snart vil finne sted.

- Denne gangen skal de skilles. Definitivt, har moren Georgette Civil tidligere uttalt.

Har du et kjendistips? Tips oss på her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Nå vil hun svi bort eksmannen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.