- Jeg nekter å plukke opp bitene igjen

Vennen raser mot Cheryl Cole etter at hun avslørte at hun hadde funnet tilbake til Ashley.

RASENDE PÅ COLE: Derek Hough og Cheryl Cole har hatt et tett vennskap det siste året. Nå sier Derek klart ifra om hva han mener om Cheryls forsoning med eksmannen.  Foto: All Over Press
RASENDE PÅ COLE: Derek Hough og Cheryl Cole har hatt et tett vennskap det siste året. Nå sier Derek klart ifra om hva han mener om Cheryls forsoning med eksmannen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Cheryl Cole (28) får nå klar beskjed fra sin gode venn Derek Hough (26) etter forsoning med eksmannen Ashley Cole.

Derek, kjent for sin deltagelse i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse», var hennes «klippe» og hennes skulder å gråte på da ekteskapet tok slutt i mai i fjor.

Men han har nå fortalt Cheryl at hvis hun finner tilbake til eksmannen, vil han ikke være der «for å plukke opp bitene» av hennes knuste hjerte.

Med sin tidligere Girls Aloud-venninne Kimberly Walsh (29) ved sin side for moralsk støtte, møtte Cheryl dansevennen til middag i Los Angeles forrige fredag, og slapp der nyheten om sin gjenoppblussende romanse med eksmannen. Dette skal ha gjort Derek rasende, melder Sunday Mirror.

Danseren, som også sto ved stjernens side da hun ble syk med malaria, skal ha advart henne om å gå tilbake til Chelsea-spilleren Ashley.

- Derek er overbevist om at Cheryls gjenforening med Ashley kun kan ende med ett utfall… Cheryl i tårer og med et knust hjerte, sier en venn.


Derek skal ha sagt til Cheryl at hun fortjener bedre, og at han var himmelfallen over at hun kunne gå tilbake til mannen som hun har brukt et helt år på å komme over.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Cheryl Cole er merket for livet A


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer