<strong>STYGT BRUDD:</strong> I fjor skapte skilsmissen mellom Mel B og Stephen Belafonte store overskrifter. Nå forteller den tidligere popstjerna at hun har slitt med store problemer i ettertid, og at hun nå tar grep for å få hjelp. Foto: NTB scanpix
STYGT BRUDD: I fjor skapte skilsmissen mellom Mel B og Stephen Belafonte store overskrifter. Nå forteller den tidligere popstjerna at hun har slitt med store problemer i ettertid, og at hun nå tar grep for å få hjelp. Foto: NTB scanpix Vis mer

Spice Girls' Mel B:

- Jeg nådde krisepunktet

Sjekker inn på klinikk etter skandaleåret.

Publisert

2017 var et turbulent år for den tidligere Spice Girls-stjerna Mel B, eller Melanie Brown (43), som hun egentlig heter. Da gikk hun nemlig gjennom en særdeles tøff skilsmisse med regissøren Stephen Belafonte (43) - som hun var gift med i ti år.

Sangeren anklaget blant annet eksmannen for utroskap, vold og mishandling, mens han svarte med å si at hun ruset seg foran barna. Han hevdet også sin uskyld gjennom prosessen.

I skilsmissepapirene sto standardfrasen «uforenlige forskjeller» oppført som hovedgrunn til bruddet, men allerede i 2014 svirret det rykter om vold i forholdet.

Heldigvis later det til at det nå går bedre med stjerna. Hun har trukket seg noe unna rampelyset den siste tida, men gjør nå intervjuer igjen. Hun jobber også med seg selv, og avslører i et intervju med The Sun at hun neste måned sjekker inn på en slags rehab.

<strong>ÅPNER OPP:</strong> Det tidligere Spice Girls-medlemmet Melanie Brown har lagt et tøft år bak seg, og ønsker nå å få bukt med problemene. Derfor sjekker hun inn på rehab. Foto: NTB scanpix
ÅPNER OPP: Det tidligere Spice Girls-medlemmet Melanie Brown har lagt et tøft år bak seg, og ønsker nå å få bukt med problemene. Derfor sjekker hun inn på rehab. Foto: NTB scanpix Vis mer

Døyvet smertene

- De siste seks månedene har vært utrolig vanskelige for meg. Jeg har jobbet med å forfatte ei bok, og det har vært utrolig traumatisk å snakke åpent om et fysisk og psykisk ødeleggende forhold, samt å konfrontere så mange andre problemer i livet mitt, sier hun til avisa, og fortsetter:

- Jeg har vært veldig ærlig om at jeg drakk for å døyve smertene, men det er bare en av mange måter folk rømmer fra hva som virkelig foregår. Noen ganger er det vanskelig å håndtere alle følelsene jeg har. Men problemene har aldri handlet om sex eller alkohol, det er dypere enn det, sier hun åpent.

Trebarnsmora har tidligere innrømmet å ha en umettelig appetitt på sex, spesielt når hun dater noen, men at lysten avtar når hun er singel.

Hun har beskrevet det som et usunt sexliv, og på spørsmål i et tidligere intervju om det er noe som helst som kan få henne til å miste sexlysten, svarer hun enkelt og greit «nei».

<strong>STJERNELAG:</strong> De siste åra har artisten fungert som dommer i «America's Got Talent», sammen med Heidi Klum (t.v), Howie Mandell og Simon Cowell. Her er de fotografert på Hollywoods Walk of Fame tidligere i år. Foto: Splash News / NTB scanpix
STJERNELAG: De siste åra har artisten fungert som dommer i «America's Got Talent», sammen med Heidi Klum (t.v), Howie Mandell og Simon Cowell. Her er de fotografert på Hollywoods Walk of Fame tidligere i år. Foto: Splash News / NTB scanpix Vis mer

Det er én av grunnene til at hun nå har bestemt seg for å ta grep om livet på nytt. Om kort tid sjekker hun inn på et terapisenter for å få bukt med problemene.

- Jeg er helt klar over at jeg nådde krisepunktet. Ingen kjenner meg selv bedre enn meg, men jeg jobber med det. Jeg har bestemt meg for å ta del i et ordentlig terapiprogram de kommende ukene, men det må være i Storbritannia, fordi jeg er veldig, veldig britisk, og jeg vet at dette vil være det beste for meg, forklarer den tidligere popstjerna.

I intervjuet hevder hun å lide av posttraumatisk stresslidelse, og forklarer at det er noe av grunnen til at hun velger å være åpen. Hun vet at mange andre har vært i liknende situasjoner, og ønsker derfor å hjelpe med sin åpenhet.

Stjerna ønsker også å gjøre dette for barna sine. 90-tallsstjerna har de tre barna Phoenix Chi (19), Angel Iris (11) og Madison (6). Sistnevnte har hun med Belafonte, som hun nå har skilt seg fra.

GERI OM HVORFOR HUN SLUTTET: Geri Halliwell gjester Skavlan fredag 27. februar. Her snakker hun ut om hvorfor hun forlot den ikoniske jentegruppa Spice Girls. Video: NRK Vis mer Vis mer

Må dele

Den bitre skilsmissen har skapt en rekke overskrifter i media, da partene i fjor kom med grove voldsanklager og påstander om hverandre, hvor de blant annet kranglet om hvem som skulle få foreldreretten til deres felles datter.

Av retten ble Mel B tvunget til å dekke alle Stephens juridiske utgifter, som havnet på om lag 1,9 millioner norske kroner.

Dommeren i saken bestemte at når det gjelder deres felles hjem i Los Angeles, skal dele det de tjener på salget. Det mye omtalte paret deler også omsorgen for deres felles datter.

Ble saksøkt

I tillegg til uenighet og søksmål mellom Mel B og Belafonte, toppet det hele seg da sangeren, i kjølvannet av skilsmissen, ble saksøkt av sin egen barnevakt, Lorraine Gilles, for ærekrenkelse.

Barnevakten anklaget Mel B for å ha forført henne med alkohol da hun var 18 år gammel.

Saken fortsetter under.

I søksmålet hevdet Gilles at Mel B skal ha skildret henne som en «homewrecker» og «prostituert». I tillegg hevdet barnevakten at popstjerna skal ha gitt henne alkohol, for så å ha lurt henne med på gruppesex.

- Mitt seksuelle og profesjonelle forhold til Melanie varte i nærmere sju år, fram til september i fjor. De eneste gangene jeg og Stephen hadde sex, var da Melanie instruerte ham til å gjøre det, sto det i rettsdokumentene, ifølge Independent.

LES OGSÅ: Avslører at han «hooket»med en «Spice Girl»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer