LAGT FORTIDEN BAK SEG: Ifølge Rune Rudberg har han lagt den turbulente fortiden sin bak seg, og bruker nå mye av tiden på sin nye hobby - short car.  Foto: Se og Hør, Henning Jensen
LAGT FORTIDEN BAK SEG: Ifølge Rune Rudberg har han lagt den turbulente fortiden sin bak seg, og bruker nå mye av tiden på sin nye hobby - short car. Foto: Se og Hør, Henning Jensen Vis mer

- Jeg møtte veggen

Men nå har Rune Rudberg lagt den turbulente fortiden bak seg.

Publisert
SEHER.NO: Pop-og dansebandstjernen Rune Rudberg (49) er vant til at det stormer rundt ham.

49-åringen, som fyller 50 år på sensommeren og markerer samtidig 30 år som plateartist, slo gjennom i 1988 med slageren «Ut mot havet», og har siden da levd et liv preget av store oppturer og nedturer. 

I tillegg til å ha medvirket på over ti plater som til sammen har solgt mellom 700.000 og 800.000 eksemplarer, har han opptrådd med eget band, samt med Scandinavia og Rune Rudberg Duo.

Det er imidlertid de mange damehistoriene, doptrøbbelet og domfellelsene for både narkotikamisbruk, kjøring i ruset tilstand og manglende skattebetaling, som har gitt ham flest overskrifter.

I et ferskt intervju med Dagbladet avslører imidlertid Rudberg at han nå har lagt den turbulente tiden bak seg.

- Det har ikke vært bare enkelt. Jeg møtte veggen og måtte finne på noe. For fire år siden begynte jeg med shortcar. Nå tar det all min fritid - helgene går stort sett med på å spille konserter, sier han til avisen.

Artisten lever på en bondegård utenfor Rygge i Østfold sammen med eldstedatteren og hennes tre år gamle sønn. Og ifølge Rudberg, som er skilt to ganger og har seks barn med seks kvinner, er interessen for damer nå byttet ut med med hobbyen short car, som han vant NM i i 2010.

- De to siste årene har jeg vært singel - noe jeg aldri har vært før. Og jeg liker det, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Nå er de gjenforent

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer