- Jeg møtte veggen mentalt

Men nå er den norske hoppstjernen Anders Jacobsen klar for comeback.

MØTTE VEGGEN: Anders Jacobsen sier til Her og Nå at presset rundt ham etter hoppukeseieren i 2007 ble så stort at han begynte å miste motivasjonen. Foto: SCANPIX
MØTTE VEGGEN: Anders Jacobsen sier til Her og Nå at presset rundt ham etter hoppukeseieren i 2007 ble så stort at han begynte å miste motivasjonen. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skihopperen Anders Jacobsens havn havnet på alles lepper, da han vant den tysk-østerriske hoppuken i 2007.

Tidligere i vår la han opp, på grunn av manglende motivasjon, men nå signaliserer 26-åringen at han har lyst til å prøve seg i storbakke-NM. Vinner han der, kan han sikre seg bilett til skiflygings-VM i Vikersund.

- Jeg forsøker å hoppe så mye som mulig. Ellers trener jeg en hel del hopprelaterte ting. , sier Jacobsen (26) til VG.

Han utelukker heller ikke at han vil komme til å satse med landslaget igjen.

- Ja. Hvis motivasjonen og gløden er der. Jeg savner miljøet. Og det nye opplegget til landslagstrener Alexander Stöckl virker veldig bra.

Til Her og Nå sier imidlertid Jacobsen at det har tatt seg tid å komme seg over den mentale kneika han fikk før han la opp.

Han hevder presset rundt ham etter hoppukeseieren ble så stort fordi alle ville ha en bit av ham.

- Mentalt møtte jeg veggen. Det ble altfor tungt å komme i gang igjen. Jeg gledet meg ikke så mye over hoppingen lenger. Det ble en hel pakke rundt hoppingen som fikk meg til å ta avgjørelsen, sier han til bladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har et stort arr rett over stasen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer