- Jeg møtte min avdøde bror på Robinson-øya

- Nå er jeg overbevist om at det er et liv etter døden, sier deltageren Hans-Olaf Hess.

OVERLEVDE: Det ble Langhus-mannen Morten Heierdal (midten) som søndag måtte reise hjem fra «Robinsonekspedisjonen» Foto: TV3
OVERLEVDE: Det ble Langhus-mannen Morten Heierdal (midten) som søndag måtte reise hjem fra «Robinsonekspedisjonen» Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hans-Olaf Hess (46) var en av dem som søndag kunne puste lettet ut over at han var blant de fire som klarte å komme seg videre i «Robinsonekspedisjonen», mens Morten Heierdal (28) fra Langhus måtte reise hjem.

Men dramaet rundt allianser og kappestrid blir barnemat i forhold til det Hurum-mannen opplevde da han tidligere i ekspedisjonen holdt på å å dø etter å ha tråkket på en giftig steinfisk.Så sin avdøde bror
Snarrådg inngripen fra lagkameratene og «Robinson»-legene, som blant annet stoppet blodstrømmen og la beinet hans i 46 grader varmt vann, var med på å redde livet hans mot alle odds.

Men de fysiske smertene var ikke det eneste sjokket Hurum-mannen fikk etter ulykken.

Samtidig som han kjempet for livet i smerterus, fikk han plutselig se og høre sin bror Jan Erling, som gikk bort for 23 år siden.


- Plutselig var det verken varmt eller kaldt og jeg så ham stå foran meg. Han sak «Her skal ikke du være nå». Det tok jeg som et klart tegn på at jeg kom til å overleve forgiftningen, sier Hans-Olaf til Seher.no.Fikk morfin

Robinson-deltageren innrømmer at han hadde fått mange smertestillende og bedøvende medisiner, blant annet morfin, etter forgiftningen. Men han husker fortsatt synet av broren meget godt.

Da han kom hjem, fikk han enda enda en overraskelse. Hans mor fortalte at hun hadde drømt om både han og hans avdøde bror, samme dag som han ble forgiftet.

- Hun sa hun hadde drømt at jeg kranglet med broren min, og tenkte «nå har det skjedd noe med Hans-Olaf». Da hun ringte kontaktpersonen i TV-teamet fikk hun vite hva som hadde skjedd.

Hans-Olaf, som fortsatt går på smertestillende etter blant annet å ha fått brokk og skadet armen under Robinsonkonkurransene - hevder han har fått et nytt syn på livet etter all dramatikken.

- Nå er jeg overbevist om at det er et liv etter døden. Det å dø er kanskje ikke så ille som alle skal ha det til, sier han til Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: TV3 endrer Robinson totalt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer