- Jeg misunner dem ikke å skulle være småbarnsforeldre i besteforeldre-alderen

Reaksjonene har ikke latt vente på seg etter at artist Janet Jackson avlørte at hun blir mor for første gang i en alder av 50 år.

BLIR FORELDRE: I syv år har Janet Jackson vært sammen med Wissam Al Mana. Snart blir familien utvidet - han blir 42 når babyen kommer, og hun føder sitt første barn når hun er 50 år. Foto: NTB Scanpix
BLIR FORELDRE: I syv år har Janet Jackson vært sammen med Wissam Al Mana. Snart blir familien utvidet - han blir 42 når babyen kommer, og hun føder sitt første barn når hun er 50 år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Onsdag kveld kom nyheten om at superstjernen Janet Jackson venter sitt første barn. Hun hintet i begynnelsen av april om at verdensturneen måtte utsettes på grunn av familieforøkelse og anbefalinger fra legen sin om at hun må ta det med ro.

Ifølge en kilde E!News har vært i kontakt med er hun godt på vei - og at hun befinner seg i det som på fagspråket kalles andre trimester, nemlig perioden mellom 12. og 29. uke:

- Janet er i sitt andre trimester i svangerskapet, og hun og Al Mana har jobbet tett med en fertilitetsekspert, forklarer kilden.

16. mai fyller Janet Jackson 50 år, og dette betyr at hun er «halvveis til hundre» når babyen kommer.

- Hvorfor skal man egentlig få barn tidlig bare fordi samfunnet krever det?

Det er flere som har reagert på artistens høye alder, og det faktum at hun får barn så sent i livet. I kommentarfeltet til DailyMail-saken er det en som kaller seg «Sharon Toronto» fra Canada som skriver:

«Dette er noe leserne på 49+ kan relatere seg til. Det å ha en nyfødt når man er 50, en 5-åring når man er 55 og en 10-åring når man er 60.. med eller uten hjelp: Jeg misunner dem ikke det å skulle være småbarnsforeldre i besteforeldre-alderen. Jeg ønsker dem masse lykke til».

GRAVID: Dette bildet er tatt i slutten av mars under en konsert i Dubai, og på dette tidspunktet var Janet Jackson i begynnelsen av svangerskapet. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Dette bildet er tatt i slutten av mars under en konsert i Dubai, og på dette tidspunktet var Janet Jackson i begynnelsen av svangerskapet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En brite som kaller seg «Asweet1» skriver:

«Jeg elsker Janet, og ja, hun har latt det gå lang tid, men hvorfor skal man egentlig få barn når man egentlig ikke er klar for det, bare fordi samfunnet mener at er det på tide?»

«Harley Quinn OG» fra England skriver:

«Jeg er sikker på at hun er klar over risikoen som er til stede når hun blir mor i så høy alder, men hun har tilgang på de beste legene og den beste behandlingen som kan kjøpes for penger. Jeg håper virkelig at svangerskapet går godt, og at hun og hennes baby er ved god helse - både før og etter svangerskapet»

- Så egoistisk av henne

Det er mange som skriver i kommentarfeltet som bruker adjektiv som både «egoistisk», «latterlig» og «uansvarlig» om det at Jackson blir mor i så høy alder. Og brukeren «SirFrancisDuPont» går svært langt når han omtaler nyheten:

«Det er meget stor sannsynlighet for at moren kommer til å være død innen barnet begynner på universitetet. Så egoistisk av henne», skriver han.

Janet Jackson selv er meget glad over familieforøkelsen, og i videoen hun la ut i begynnelsen klarte hun ikke å la være å fortelle nyheten med et stort smil om munnen:

«Nå som vi er i gang med andre del av turneen har det plutselig blitt en forandring. Jeg synes det er viktig at dere er de første som får vite at mannen min og jeg er i gang med å planlegge familien vår. Derfor må jeg utsette turneen. Håper dere har forståelse for dette».

BROR OG SØSTER: Janet Jackson side om side med nå avdøde Michael Jackson da han mottok pris under MTV Video Music Awards på Radio City Music Hall i New York i 1995. Han gikk bort i 2009. Foto: Reuters
BROR OG SØSTER: Janet Jackson side om side med nå avdøde Michael Jackson da han mottok pris under MTV Video Music Awards på Radio City Music Hall i New York i 1995. Han gikk bort i 2009. Foto: Reuters Vis mer

Michael Jackson fikk aldri møtt onkelbarnet sitt

Janet Jackson er lillesøsteren til den avdøde popkongen Michael Jackson (1958 - 2009), som dessverre aldri fikk sjansen til å bli kjent med onkelbarnet sitt.

Michael Jacksons barn Prince «Blanket» Michael (14), Paris (18) og Prince Michael (19) får nå en liten kusine eller fetter.

49-åringen skulle ha kommet til Norge i slutten av april i år, men konserten ble avlyst. Nå vet vi hvorfor.

LES OGSÅ: Viste seg sammen for første gang på to år