- Jeg mistet vennen jeg delte alt med

Roar Stokke sørger over tapet av sin gode venn og kollega.

SAVNET: Knut Torbjørn Eggen døde mandag kveld og er dypt savnet av familie, venner og fotballkollegaer.  Foto: SCANPIX
SAVNET: Knut Torbjørn Eggen døde mandag kveld og er dypt savnet av familie, venner og fotballkollegaer. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hele fotball-Norge sørget da Knut Torbjørn Eggen døde mandag kveld bare 51 år gammel.

En av de som tok beskjeden svært tungt var fotballkommentator Roar Stokke (52). Han var en av trenerens aller beste venner og kollegaer. De to spilte sammen på Rosenborgs juniorlag og jobbet sammen i over 10 år som kommentatorer hos TV3 og Viasat.

- Men først og fremst var vi venner som kunne dele alt med hverandre. Han var en som betydde veldig mye for meg. Jeg mistet vennen jeg delte alt med, sier Stokke til VG.


Stokke fikk det triste budskapet under et opphold i Basel i Sveits. Dagen etter dro han rett fra Oslo til Moss for å være sammen med kameratens familie.

- Det var godt å være sammen med familien til Knut Torbjørn, sier han til avisen.

Også NRKs fotballekspert Arne Scheie roste Eggen da nyheten om hans bortgang ble kjent.

- Han var en meget dyktig kommentator, og en fornøyelse å jobbe sammen med. Han var en meget samfunnsinteressert person og en veldig hyggelig fyr, sa Arne Scheie til Seoghør.no.

Roar Stokke har skrevet et minneord om Eggen i fredagens VG.

«Det første jeg tenker på er at en flott familie har mistet sin aller beste venn og kjæreste, en stolt og omsorgsfull pappa, en avholdt sønn og en varm og god storebror. Knut Torbjørn la aldri skjul på hva familien betydde for ham. De var alt. Absolutt alt.»

Kommentatoren skriver også om sin egen opplevelse da han fikk vite at kameraten var gått bort.

«Gode venn, sånn skulle det ikke gå. Synd, men sant. Og ulidelig trist. Da jeg igjen landet i Basel, mandag 20. februar, fikk jeg vite at du ikke var blant oss lenger. Det er fortsatt like ubegripelig. Og vil være det lenge.»

Knut Torbjørn Eggen gravlegges 1. mars klokken 13 i Rygge kirke.
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Knut Torbjørn Eggens liv i bilder   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer