VERDENSKJENT I nesten 30 år har Sheryl Crow herjet hitlistene med låter som «All I Wanna Do» og «Soak Up The Sun». Foto: NTB Scanpix
VERDENSKJENT I nesten 30 år har Sheryl Crow herjet hitlistene med låter som «All I Wanna Do» og «Soak Up The Sun». Foto: NTB ScanpixVis mer

Sheryl Crow:

- Jeg mistet troen på menneskeheten

Sheryl Crow åpner seg om sitt personlige mareritt.

(Seoghør.no): I februar 2006, da sangstjernen Sheryl Crow (55) var 44 år gammel, ble hun diagnosert med brystkreft. Samme måned ble også forlovelsen mellom henne og proffsyklisten Lance Armstrong (45), brutt.

Nå åpner den populære artisten seg om den verste perioden i livet sitt.

- For rundt 11 år siden hadde jeg et skikkelig kraftig offentlig sammenbrudd og samme uke fikk jeg kreftdiagnosen. Det var utrolig tøft, innrømmer sangfuglen til Entertainment Tonight, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

ENGASJERT: Etter at Sheryl Crow vant over kreften jobber hun aktivt for å samle inn penger til forskning på den skumle sykdommen. Her deltar hun på arrangementet Stand Up To Cancer i Hollywood høsten 2008. Foto: NTB Scanpix
ENGASJERT: Etter at Sheryl Crow vant over kreften jobber hun aktivt for å samle inn penger til forskning på den skumle sykdommen. Her deltar hun på arrangementet Stand Up To Cancer i Hollywood høsten 2008. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg gikk fra å være en kjent person til å bli en A-kjendis. Paparazzi-fotografer hang utenfor døren min, og jeg kunne ikke gå noe som helst sted uten at folk prøvde å ta bilder av meg mens jeg var på mitt mest sårbare punkt. Det påvirket meg veldig, avslører hun, og legger til:

- At folk ville se et bilde av noen som hadde det så vondt fikk meg til å miste troen på menneskeheten.

For å komme seg bort fra de nysgjerrige blikkene flyttet «If It Makes You Happy»-stjernen til Nashville i Tennessee.

- Det var veldig godt for meg. Et smart valg. Men det var et tøft øyeblikk.

- Det som fikk meg gjennom alt dette, var faktisk å lære meg selv å stå i det hele. Det å oppleve alt og å ikke distrahere meg selv ved å være opptatt av andre ting, slik folk ofte gjør. Jeg lagde ingen ny plate. Jeg spilte ikke inn musikk eller satte meg ned og skrev sanger. Jeg tenkte bare: «Vet dere hva? Jeg skal stå i dette helt til det er over». Og så våknet jeg opp en dag og alt var over.

Saken fortsetter under bildet.

KNUST AV BRUDDET: Her er Sheryl sammen med eks-kjæresten, ti år yngre Lance Armstrong, i 2005. Foto: NTB Scanpix.
KNUST AV BRUDDET: Her er Sheryl sammen med eks-kjæresten, ti år yngre Lance Armstrong, i 2005. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Alenemor til to gutter

I tre år var Crow kjæreste med dopingdømte Armstrong. De var også forlovet i fem måneder før de gikk hver til sitt.

- Hun er en fantastisk dame. Men hun ønsket å gifte seg og få barn, mens jeg akkurat hadde fått barn og brutt ut av et ekteskap. Vi kjempet mot hennes biologiske klokke, og presset ødela forholdet vårt, fortalte Armstrong til Howard Stern om bruddet sist måned.

Etter kreftdiagnosen adopterte Sheryl to sønner, Wyatt og Levi, som i dag er ti og syv år gamle. Den single alenemoren forteller at når det kommer til menn, så vet hun hva hun ser etter i en partner.

- Jeg blir tiltrukket av mennesker som er morsomme, nysgjerrige og som hele tiden fortsetter å vokse personlig. Å ha to barn hjelper meg å sile ut folk jeg ikke vil ha i livet mitt. Man vet ganske raskt hvem man ønsker å ha rundt barna sine, deler hun med nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

Seks år etter at Crow vant over brystkreften fikk hun nok et sjokk da legene ved en tilfeldighet oppdaget at hun hadde en svulst på hjernen.

- Jeg har bekymret meg så mye for hukommelsen min den siste tiden, så jeg gikk og tok en MR-undersøkelse. Og jeg fant ut at jeg har en svulst på hjernen. Men den er godartet, så jeg trenger ikke bekymre meg for det, sa hun den gang, ifølge TMZ.com.

Noen måneder senere sa Sheryl av hun var overbevist om at svulsten var et resultat av mye mobilbruk.

- Jeg fikk hjernesvulst på grunn av mobilen. Ingen leger vil bekrefte det, men jeg har en teori om at den kan knyttes til noe sånt. Jeg pleide å bruke masse tid på den gamle typen mobiltelefoner, avslørte hun til journalisten Katie Couric høsten 2012.

LES OGSÅ: Plutselig mistet Demi Moore begge fortenna